Demet Özdemir’den sosyal medyayı sallayan Hollywood pozları!

Son dönemlerde ekranlardan uzak olan ve özel hayatıyla sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu Demet Özdemir bir süredir ABD’de tatil yapıyor. Sosyal medyayı aktif kullanan güzel oyuncu Hollywood’dan paylaştığı pozlarıyla kısa sürede beğeni yağmuruna tutuldu.

Haber Giriş Tarihi: 06.07.2024 10:31
Haber Güncellenme Tarihi: 06.07.2024 10:31

Son olarak başrolünü Engin Akyürek ile paylaştığı Adım Farah dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkan Demet Özdemir şimdilerde ekranlardan uzak tatilin keyfini Amerika’da çıkarıyor.

ABD’nin Los Angeles şehrinde bulunan ünlü Hollywood bölgesinde tatil yapan güzel oyuncu hem tarzıyla hemde güzelliğiyle takipçilerinin beğenisini kazanıyor.

POZLARI OLAY OLDU

16 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabında her gönderisi binlerce beğeni ve yorum alan ünlü oyuncu şimdi de Hollywood pozlarıyla sosyal medyayı salladı. 

Kısa bir tişört ve bol bir jean ile yaptığı spor ve iddialı kombiniyle verdiği pozlarını takipçileriyle paylaşan Özdemir, “Bugün mavi. Sizlere günaydın bana iyi iyi geceler” notunu düştüğü paylaşımıyla kısa sürede gündem oldu. 

Özdemir'in peş peşe paylaştığı karelerine sosyal medyada; 'Aşırı iyi', 'Yine harikasın', 'Çok güzelsin', ‘Bu  nasıl güzellik böyle’, ‘Her zaman en güzel’ gibi yorumlar yapıldı.