Danla Bilic’in yeni aşkı milli futbolcu! Doğan Alemdar ile Danla Bilic aşkı gündem oldu

Aşk hayatı ve açıklamaları ile sık sık gündeme gelen ve yıllar önce ilk olarak sosyal medyadan futbolcular ile olan mesajlaşmaları ile tanınan fenomen Danla Bilic, sonunda aradığı aşkı milli futbolcu Doğan Alemdar’da buldu. El ele görüntülenen çiftin o karesi sosyal medyada gündem oldu.

Haber Giriş Tarihi: 22.07.2024 12:09
Haber Güncellenme Tarihi: 22.07.2024 12:09

Türkiye’de sosyal medya deyince akla gelen ilk isimlerden olan ünlü fenomen Danla Bilic gündem olmaya devam ediyor. Birçok ünlü isimle aşk yaşayan ve bir türlü yüzü gülmeyen ünlü fenomen bu kez aradığı aşkı ünlü ve genç futbolcu Doğan Alemdar’da buldu.

Danla Bilic ve milli futbolcu Alemdar, bir gece yarısı Instagram’da birbirlerini takip edince sosyal medyada kısa sürede aşk dedikoduları alevlendi.

BELGRAD SOKAKLARINDA EL ELE

Bu yıl 30 yaşına girecek olan ünlü fenomen önceki gün ise 21 yaşındaki milli futbolcu Doğan Alemdar ile ilk kez görüntülendi. Yeni bir aşka yelken açan çift Sırbistan’da el ele görüntülendi. Belgrad sokaklarında vakit geçiren ikilinin arasında yaşananlar ve ilişkilerine dair detaylar merak edildi.

Son dönemlerde ünlü fenomenlerin futbolcularla beraber olduğu iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü. Bilic’in yakın arkadaşı Ala Tokel aşkını gizlemezken Danla Bilic ise bu konuda sessizliğini koruyordu. Ta ki önceki haftalarda ünlü futbolcu Alemdar ile takipleşene kadar.

İkilinin Belgrad sokaklarında el ele çekilen karesi ünlü bir fenomen tarafından ifşa edilince yeni aşk ortaya çıktı. Sosyal medyada kısa sürede gündem olan fotoğraf karesi için binlerce yorum yapılırken en çok yapılan eleştiri ise Alemdar’ın Bilic’ten 8 yaş küçük olmasıydı.