Danla Biliç’in biten aşkı yeniden mi alevleniyor? Kubilay Aka’dan barışma sinyali

Youtube’de yayınladığı videolarla kısa sürede milyonlar izlenen ve kariyer basamaklarını hızla tırmanan Danla Biliç son zamanlarda ünlü markalarla yaptığı iş birlikleriyle adından sıkça söz ettiriyor. Biliç aynı zamanda çalkantılı aşk hayatıyla da sürekli gündemde. Magazin dünyasında en çok konuşulan ilişkisi ise hiç şüphesiz ünlü oyuncu Kubilay Aka ile olan ilişkisiydi. İkili geçtiğimiz yıl bomba gibi bir aşkla gündeme gelmişti fakat b aşk beklenenden kısa sürmüştü ve çift yollarını ayırmıştı. Geçtiğimiz günlerde Biliç'in kendisine yaptığı bir göndermeye cevap veren Kubilay Aka, eski aşkıyla barıştığı iddialara ise yanıt verdi.

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2023 13:22
Haber Güncellenme Tarihi: 20.09.2023 13:22
https://www.yalovahayat.com/

Ünlü fenomen ve Influencer Danla Biliç bir an olsun gündemden düşmüyor. Yaptığı açıklamalar ve iddialı sözleriyle sık sık dikkat çeken ve bazı açıklamalarından dolayı tepki toplayan Danla Biliç bu kez de eski aşkıyla gündeme geldi.

Danla Biliç, geçtiğimiz sene eylül ayında ünlü oyuncu Kubilay Aka ile aşk yaşamaya başlamıştı. Fakat çiftin ilişkisi beklenenden kısa sürmüştü ve 2 ay sonra çift ayrılık kararı almıştı.

Ünlü oyuncu Kubilay Aka; "İlişkimiz Danla'nın yaptığı herhangi bir açıklamadan dolayı bitmedi. Denedik olmadı, kafalar uyuşmadı. Bu konuda fazla konuşmak istemiyorum. İlişkimiz bitti." demişti.

Danla Biliç, paylaşımlarıyla gündem olmaya devam ederken son olarak TikTok'ta 'Ayrılır mısın, ayrılmaz mısın?' akımı yapan bir çiftin viral olan videosunu paylaşıp; "Bu çift kimdi ya, Danla Bilic-Kubilay Aka mı?" yazmasıyla sosyal medyada tüm dikkatleri üzerine çekti.

Danla Biliç’in bu paylaşımına eski sevgilisi Kubilay Aka'dan yanıt gecikmedi. Ünlü oyuncu, Danla'ya yanıt olarak; "Seninle kimse kıyaslanamaz bile, lütfen" yorumunu yazdı.

Kubilay Aka, Danla Biliç ile bu yorumlaşmasına gelen "Siz barıştınız mı?" sorusuna ise şöyle cevap verdi: "Medeniyeti anlatamam ki, zamanla kazanılan bir şey..."

Aka’nın yanıtından sonra ikilinin ilişkilerine bir şans daha mı verdikleri konuşulmaya başlandı.