Çırağan Sarayı’nda Hürrem rüzgarı! Meryem Uzerli Çırağan’da bornozlu pozlar verdi

Rol aldığı tüm projelerde büyük başarılara imza atan fakat kariyerinin zirvesini Muhteşem Yüzyıl’daki Hürrem Sultan rolüyle yakalayan güzel oyuncu Meryem Uzerli Çırağan Sarayı’nda bornozuyla iddialı pozlar verdi.

Haber Giriş Tarihi: 31.08.2024 10:49
Haber Güncellenme Tarihi: 31.08.2024 10:49

Sempatik tavırları ve güzelliğiyle adeta gönüllere taht kuran başarılı oyuncu Meryem Uzerli son paylaşımlarıyla sosyal medyada adeta fırtına estirdi.

2011-2013 yılları arasında yayınlanarak reyting rekorları kıran Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırdığı 'Hürrem Sultan' karakteriyle hafızalara kazınan başarılı oyuncu Meryem Uzerli, son olarak dijital platformda yayınlanan bir projede rol almıştı.

2014 yılında kızı Lara’yı 2021 yılında ise ikinci kızı Lily Koi'yi dünyaya getiren güzel oyuncu anneliğe zaman ayrımayı tercih ettiği için uzun süre ekranlardan uzak kalmıştı.

Son dönemlerde güzelliğiyle daha çok dikkat çekmeye başlayan Uzerli, açıklamalarıyla ve paylaşımlarıyla sık sık gündem olmaya devam ediyor.

ÇIRAĞAN SULTANI MERYEM

Son olarak bir çekim için Çırağan Sarayı’nda kamera karşısına geçen Uzerli, bornozuyla verdiği pozları sosyal medyada paylaştı. Uzerli’nin paylaşımı kısa sürede sosyal medyada gündem oldu ve binlerce beğeni aldı.