Burak Özçivit ve Fahriye Evcen’in yeni yatırımı: 20 milyon TL’lik arabayla gece turu!

Son dönemlerde yurt dışında yaptıkları reklam anlaşmaları ile dikkat çeken Burak Özçivit ve Fahriye Evcen çifti sık sık yaptıkları yatırımlarla da gündem oluyor. Ünlü çift önceki akşam gece turunda magazin muhabirlerinin objektiflerine yansırken 20 milyon liralık arabaları ise gündem oldu.

Haber Giriş Tarihi: 14.10.2024 13:17
Haber Güncellenme Tarihi: 14.10.2024 13:17

Ekranların en çok tercih edilen oyuncuları arasında olan Burak Özçivit ve Fahriye Evcen son dönemlerde özellikle yabancı iş birlikleri ile çok konuşuluyor. Orta Doğu ülkelerinde ciddi hayran kitlesi olan Burak Özçivit sık sık bu ülkelere davet ediliyor.

BÖLÜM BAŞI 750 BİN TL KAZANIYOR

Özellikle dizilerde oldukça sık rol alan ve ciddi paralar kazanan Burak Özçivit bölüm başı aldığı ücretle dudak uçuklatıyor. Dizilerden bölüm başı ortalama 750 bin TL kazanan ünlü oyuncu Burak Özçivit, geçen yıl ortalama 80 milyon TL’ye reklam anlaşmasını da imzalamıştı.

LÜKS YATIRIMLAR

Kazandıkları paralarla yatırım yaptıkları bilinen çift, geçtiğimiz yıl Bodrum’da her biri 60 milyon TL eden 4 adet lüks villa inşa ettirmişti. Bu yaz ise tüm tatillerini kendileri için özel olarak yaptırdıkları yazlıklarında geçirmişlerdi.

20 MİLYON TL'LİK ARABA

Önceki gece Bebek’te lüks araçlarıyla görülen çift muhabirlere açıklamalar yaptı. 20 milyon TL değerindeki yeni spor arabaları ile keyif yapan çiftten Burak Özçivit, spor araba meraklısı olduğunu söyledi.

"BENİM HOBİM"

Burak Özçivit bu hobisiyle ilgili olarak, "Benim hobim, ona yapacak bir şey yok." derken, eşi Fahriye Evcen de "Ben de seviyorum." diye konuştu.