Bomba aşk belgelendi! Burak Deniz ve Bestemsu Özdemir aşkını ilan etti!

Ünlü ikilinin aşkı magazin gündemine bomba gibi düştü. Bir süredir bekarlığın tadını çıkaran ve yeni projesiyle son dönemlerde oldukça konuşulan Burak Deniz yeni aşkıyla görüntülendi. Son olarak Didem Soydan ile aşk yaşayan Burak Deniz ve Bestemsu Özdemir yeni bir aşka yelken açtı. Ünlü çiftin İtalya tatilindeki görüntüleri aşkı belgeledi. İşte konuyla ilgili merak edilen her şey…

Haber Giriş Tarihi: 18.09.2023 14:11
Haber Güncellenme Tarihi: 18.09.2023 14:11
https://www.yalovahayat.com/

Magazin gündemine bomba gibi düşen bir haber herkesi şok etti. Son olarak model Didem Soydan ile aşk yaşayan Burak Deniz bir süredir bekarlığın tadını çıkarıyordu. Geçtiğimiz hafta yeni dizisi Bambaşka Biri ile ekranlara çıkan Burak Deniz dizideki performansıyla büyük beğeni toplarken özel hayatıyla da gündem oldu.

Bu yaz isimleri birlikte anılan Burak Deniz ile Bestemsu Özdemir aşkı doğrulandı. Bir süre önce yakınlaşan çiftin ilişkilerinin dolu dizgin devam ettiği öğrenildi.

Daha önce üç yıl boyunca oyuncu Büşra Deniz ile birliktelik yaşayan ve ayrılıkları olay olan, daha sonra ise Didem Soydan ile ilişkileri ortaya çıkan Deniz, gönlünü meslektaşı Bestemsu Özdemir’e kaptırdı. 2. Sayfa’nın haberine göre Burak Deniz ile Bestemsu Özdemir en son İtalya'da tatil yaptı.

Yaz aylarında haklarında aşk dedikoduları çıkan ikili, önce bir partide görüntülenmiş ve yakın tavırlarıyla dikkat çekmişlerdi. Bodrum Türkbükü'nde bir markanın davetine katılan oyuncu ikili, gece boyunca birbirinden ayrılmamış, samimi görüntüler vermişti. Saatlerce dans eden Burak Deniz ile Bestemsu Özdemir, organizasyonun en çok konuşulan isimlerinden olmuştu. İkili arasında davette başlayan yakınlaşma yeni bir aşka dönüştü.

Son olarak İtalya tatilinde kameralara yakalanan ikilinin aşkı böylelikle belgelenmiş oldu.