Bensu Soral’dan hamilelik iddialarına ilk cevap!

Ünlü oyuncu Bensu Soral ve eşi Hakan Baş önceki gece bir davette basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 2028 yılında nikah masasına oturan çift ile ilgili bebek bekledikleri haberleri gündeme bomba gibi düşmüştü. İddialara ilk kez Bensu Soral yanıt verdi.

Haber Giriş Tarihi: 08.10.2024 12:15
Haber Güncellenme Tarihi: 08.10.2024 12:15

Rol aldığı projelerde başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle herkesi kendine hayran bırakan ünlü oyuncu Bensu Soral bu kez hamilelik iddiaları ile gündemde.

2018 yılında nikah masasına oturduğu iş insanı Hakan Baş ile evliliklerinde bir süre sorunlar yaşayan ve hatta boşanacakları iddia edilen Bensu Soral, bu kez de hamile olduğu iddialarına yanıt verdi.

Üç senelik birlikteliklerini 2018 yılında evlilikle taçlandıran Bensu Soral ile Hakan Baş, geçtiğimiz yıl ilişkilerinde bir kriz yaşamış ve ortaya ayrılma iddiaları atılmıştı. Sebebi bilinmeyen bu sorunu gözlerden uzak bir şekilde çözen çift, evliliklerini kameralardan uzak tutmaya özen gösteriyor.

7'İNCİ EVLİLİK YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLAMASI

Evliliklerindeki karabulutları defetmeyi başaran Bensu ve Hakan çifti, geçtiğimiz günlerde 7. evlilik yıl dönümlerini kutlamıştı.

Eşiyle bir dizi fotoğrafını yayınlayan Bensu Soral, paylaşımına "Mutlu yıl dönümleri" notunu düşmüştü.

BEBEK SORUSUNA İLK AÇIKLAMA

Önceki akşam bir davette kameralar karşısına geçen çift, kendilerini görüntüleyen gazetecilerle sohbet etti.

"ÇOK AKLIMIZDA YOKTU"

2. Sayfa'nın haberine göre; bebek iddialarına yanıt veren Bensu Soral "Bu zamana kadar çok aklımızda yoktu aslında ama böyle acaba durumundayız. Kısmet bu işler bakalım" dedi.

Eşi Hakan Baş ise "Hayırlısıysa inşallah olur. Beraber mutluyuz" ifadelerini kullandı.