Bella Hadid dünyanın en güzel kadını seçildi! Altın oran onu gösteriyor

Dünyaca ünlü Filistinli top model Bella Hadid, yine dünyaca ünlü estetik cerrah Dr. Julian De Silva tarafından yapılan matematiksel altın oran hesaplamalarına göre dünyanın en güzel kadını seçildi.

Haber Giriş Tarihi: 19.03.2024 13:59
Haber Güncellenme Tarihi: 19.03.2024 13:59

Victoria Secret’in en popüler meleklerinden olan ve bütün markaların çalışmak için peşinden koştuğu ünlü Filistinli model Bella Hadid dünyanın en güzel kadını seçildi.

Estetik Cerrah Dr. Julian De Silva, ünlü modelin yüzünde altın oran hesabı yaptı.

Yüzde 94.35

De Silva, Hadid'in yüz hatlarının matematiksel olarak yapılan hesaplamalara göre altın orana yüzde 94,35 oranında uyduğunu ve bu sayede estetik açıdan en kusursuz yüze sahip olduğunu belirtti.

Hadid'in gözleri, kaşları, burnu, dudakları, çenesi ve kulakları altın orana göre yapılan matematik hesabıyla altın orana en yakın oranlarda olduğu için estetik açıdan kusursuz bir yüze sahip olduğu belirtildi.

Yüzünde estetik işlemleri olduğu bilinen Bella Hadid, henüz 14 yaşındayken burun estetiği yaptırdığını ve şimdi bundan pişman olduğunu geçtiğimiz yıl açıklamıştı. Bella Hadid'in eski hali ise sosyal medyada gündem oldu.

"İnsanların doğru kontür tekniklerini bilmesi hayat kurtarıcı"

Bella Hadid daha önce, “İnsanlar, güzelliğim için birçok estetik operasyon geçirdiğimi düşünüyor ama istersen bunun doğru olmadığını anlamak için yüzümü tarayabiliriz. Dudaklarıma dolgu yaptırmaktan çok korkuyorum, yüzümün dağılmasını istemiyorum. Burnumun ve çenemin daha iyi görünmesi için kontür uygulaması yapıyorum. İnsanların doğru kontür tekniklerini bilmesi hayat kurtarıcı." demişti.

Hilal Baldemir