Alina Boz’un hamilelik haberlerine Umut Evirgen’den ilk açıklama!

Geçtiğimiz yıl aralık ayında sade bir törenle dünyaevine giren ünlü oyuncu Alina Boz ve işletmeci Umut Evirgen’in mutlu gidene evliliğinde sık sık hamilelik iddiaları gündeme geliyor. Alina Boz’un hamile olduğu iddialarına eşi Umut Evirgen yanıt verdi.

Haber Giriş Tarihi: 03.10.2024 13:05
Haber Güncellenme Tarihi: 03.10.2024 13:05

Geçtiğimiz yıl sürpriz bir şekilde başlayan ilişkilerini geçen aralık ayında nikah masasına taşıyan oyuncu Alina Boz ve işletmeci Umut Evirgen şu sıralar bebek bekledikleri haberleriyle gündemden düşmüyor.

Evliliğin hemen ardından hakkında hamile olduğuna dair haberler çıkan Alina Boz, "Şimdilik gündemimizde yok, zamanı gelince tabii ki olabilir" demişti.

Mutlu bir evlilikleri olan çiftten Umut Evirgen önceki akşam bir davete katıldı. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Evirgen, eşi Alina Boz'un hamile olup olmadığı konusuna ise son noktayı koydu.

Umut Evirgen, muhabirlerin hamilelik sorusuna karşılık, "Alina 48-49 kilo görmüyor musunuz? Arkadaşlar evlenirken 'Hamile diye evleniyor' dediniz. 12 ay oldu yani. Olsa doğardı herhalde" ifadelerini kullandı.

Evirgen, muhabirlerin "Öyle bir düşünceniz var mı peki şu anda?" sorusuna da "Erkek tarafı her zaman ister, hanım tarafını bekliyoruz" yanıtını verdi.