Afra ve Mert cephesinde yeni gelişme: Ayrılık iddialarına yanıt!

Haziran ayında aşkları çıktıkları tekne tatilinde ifşa olan Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu çifti magazin gündeminden bir an olsun düşmüyor. İkilinin gözlerden uzak geçirdiği yaz tatilinden sonra ayrılık dedikoduları baş göstermişti. İlişkilerini noktaladıkları konuşulan Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir hakkında sonra olarak gerçek ortaya çıktı. "Yalı Çapkını" dizisi başrolleri Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir aşkının, tam gaz devam ettiği öğrenildi. İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 14.09.2023 13:16
Haber Güncellenme Tarihi: 14.09.2023 13:16
https://www.yalovahayat.com/

Star TV’nin reyting rekorları kıran dizisi Yalı Çapkını’nın yıldızları Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu dizideki performanslarının yanı sıra aşklarıyla da gündemden düşmüyorlar.

Yazın başında takipçiler tarafından ifşa edilen bu ilişki magazin gündeminde bomba etkisi yaratmıştı.

Gözlerden uzak yaptıkları tekne tatilinde dudak dudağa görüntülenen çiftin aşkı bu şekilde belgelenmişti.

Fakat ikili magazin kameralarına karşı sessizliklerini her zaman korudu. İki taraf da şimdiye kadar ilişkileri hakkında açıklama yapmaktan hep kaçındı.

Yaz aylarında ayrı ayrı tatil yapan çiftin uzun süre bir arada görünememesi ayrılık dedikodularını beraberinde getirdi.

Ancak bu iddialar asılsız çıktı. Meğer Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir arasında ayrılık yok, aşk varmış! Muhabir Online haberine göre; Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir, çekimler için gidecekleri Marmaris'te aşk tazeleyecekler.