Afra Saraçoğlu’ndan Ekim ayında yaza veda pozları!

Ekranların sevilen dizisi Yalı Çapkın’ında ‘Seyran’ karakterine hayat veren genç oyuncu Afra Saraçoğlu kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da oldukça sık gündem oluyor. Dizisinin yeni sezona hızlı bir giriş yapmasıyla Saraçoğlu da sosyal medya hesabından yaza veda pozlarını paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 05.10.2024 12:18
Haber Güncellenme Tarihi: 05.10.2024 12:18

Uzun yıllar genç oyuncu Mert Yazıcıoğlu ile birliktelik yaşadıktan sonra ilişkisini noktalayarak rol arkadaşı Mert Ramazan Demir ile aşka yelken açan Afra Saraçoğlu rol arkadaşı ile de yollarını ayırdı.

Mert Ramazan Demir ile başrolleri paylaştığı 'Yalı Çapkını' dizisinde 'Seyran' karakterine hayat veren Afra Saraçoğlu, oyunculuğu ve kariyeri kadar özel hayatıyla da adından söz ettiriyor.

Yıllardır konuşmadığı ve küs olduğu babasıyla bu yaz barışan ve Amerika’ya ziyarete giden Saraçoğlu sosyal medya hesabından babasıyla bir karesini bile paylaştı.

Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan Afra Saraçoğlu bu kez de yaza veda pozlarını takipçilerinin beğenisine sundu.

Yaz boyunca İspanya, ABD ve Avusturya'a tatile giden oyuncu gönderisine de "Yani yaz bitti öyle mi?" notunu düştü.Afra Saraçoğlu'nun karelerine binlerce beğeni ve yorum geldi.

"ÇOK ŞANSLI HİSSEDİYORUM"

Öte yandan birkaç ay önce yüzü olduğu markanın lansmanında "Yalı Çapkını nasıl gidiyor?" sorusuna yanıt veren Afra Saraçoğlu, "Yalı Çapkını çok keyifli geçiyor, ekipteki herkesi ayrı ayrı çok seviyorum. İyi ki varlar. Keyifli bir şekilde çekimlerimizi devam ettiriyoruz. Çok şanslı hissediyorum bu projede yer aldığım için" demişti