Taha Özer kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor?

Sosyal medyada paylaştığı gösterişli lüks yaşamının yanında kadınlarla olan müstehcen fotoğraflarıyla tanınan Taha Özer’in kim olduğu ve neden bu kadar zengin olduğu merak ediliyor. Sosyal medya kullanıcıları Taha Özer’in aşırı paylaşımlarına tepki gösterirken aynı zamanda merak etmekten de geri duramıyor. Taha Özer’in ne iş yaptığı ve nasıl bu kadar zengin olduğu en çok merak edilen konuların başında geliyor. Taha Özer ile ilgili merak edilenleri sizler için derledik. Peki, Taha Özer kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? İşte merak edilen soruların cevabı…

Haber Giriş Tarihi: 21.12.2023 16:16
Haber Güncellenme Tarihi: 21.12.2023 16:16
https://www.yalovahayat.com/

Sosyal medyada paylaştığı lüks ve şatafatlı hayatıyla her gün birbirinden farklı kadınla olan fotoğrafları ile gündemden düşmeyen Taha Özer son dönemlerde fenomenlere ilişkin soruşturmalar artarken merak edilen isimler arasına girdi. Son olarak sosyal medya hesabından paylaştığı cinsel içerikli videolar nedeniyle gözaltına alınan Taha Özer gündem olmuştu ve birçok kişi Özer hakkında araştırmalar yapmaya başlamıştı. Peki, Taha Özer kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? İşte bu soruların cevabı…

Taha Özer 1990 yılının Eylül ayında İstanbul Amerikan Hastanesi’nde dünyaya gelmiştir. Aslen Erzurumlu olan Özer’in bir kardeşi vardır. Babası ise “Deriden” markasının sahibi İbrahim Şenkal Özer’dir. İnstagram paylaşımlarıyla kısa sürede fenomen olan ve yüksek takipçi sayılarına ulaşan Taha Özer aynı zamanda DJ’lik yapmaktadır.

Taha Özer eğitim hayatına Şişli Terakki İlkokulu'nda başlamış ve bu okuldan mezun olduktan sonra Yeditepe Üniversitesi'nde İngilizce İşletme bölümünde eğitim almıştır. Üniversiteden 2011 yılında mezun olan Özer hem sosyal medya fenomenliği hem de DJ'lik kariyeri ile dikkat çekmeye başlamıştır.  Taha Özer, genç yaşta sosyal medyada başarı elde etmiş bir isimdir.

Sosyal medya kullanıcıları Taha Özer’i yerli Dan Bilzerian olarak tanımlamaktadır. Oldukça renkli ve hareketli olan lüks yaşantısını sosyal medyada paylaşmaktan keyif alan Taha Özer aynı zamanda sürekli farklı kadınlarla olan görüntülerini paylaştığı içinde tepki almaktadır.

Taha Özer bir röportajında, Periscope platformunda da aktif bir şekilde içerik ürettiğini ve burada popüler olduğunu, dünya genelinde 19. sırada yer aldığını ifade ediyor. Tüm gününü İnstagram’da paylaşan Taha Özer’in orada ise 12.3 milyon takipçisi bulunuyor.

Taha Özer 33 yaşında aslen Erzurumludur fakat İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aktif olarak DJ’lik yapmaktadır.