Neslim Güngen kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor?

Sosyal medya fenomeni ve güzellik uzmanı Neslim Güngen çoğalan şubeleri ile en çok konuşulan isimler arasında yer alıyor. Özellikle Dilan Polat ile yaşadığı tartışmalarla sık sık gündeme gele Neslim Güngen en büyük rakibi Dilan Polat cezaevine girdikten sonra yaptığı paylaşımlarıyla daha çok dikkat çekmeye başladı. Son dönemlerde İçişleri Bakanlığı ve MASAK’ın başlattığı soruşturmalar kapsamında mal varlığına el konulan Neslim Güngen ile merak edilenler araştırılıyor. Hakkında soruşturma başlatılan 600 fenomen arasında olan Neslim Güngen kimdir sorusu en çok merak edilenler arasında. Peki, Neslim Güngen kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? İşte merak edilen soruların cevabı…

Haber Giriş Tarihi: 18.12.2023 14:33
Haber Güncellenme Tarihi: 18.12.2023 14:33

MASAK ve İçişleri Bakanlığı’nın vergi kaçırma ve kara para aklama suçları kapsamında haklarında soruşturma başlattığı 600 fenomen arasında adı geçen Neslim Güngen açıklamaları ve paylaşımları ile sosyal medyanın en çok merak edilen isimlerinden biri oldu. Hakkında soruşturma başlatılan Neslim Güngen sık sık Dilan Polat ile yaşadığı polemiklerle gündeme geliyordu. Neredeyse birbirine düşman olan ikilinin tartışmaları sosyal medyada gündem oluyordu. Dilan Polat’ın cezaevine girmesinden sonra yaptığı paylaşımlarda oldukça dikkat çekmiştir. Peki, Neslim Güngen kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? İşte merak edilen soruların cevabı…

Neslim Güngen kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor?         

Neslim Güngen 1986 yılında doğmuştur babası Gümüşhaneli annesi ise Çankırılıdır. Neslim Güngen bugün içerisinde olduğu sektöre henüz 13 yaşındayken bir kuaförde işe başlayarak girmiştir. Lise eğitimini tamamlayan Neslin Güngen ardından üniversite eğitimini tamamlamıştır. Henüz 19 yaşındayken ilk evliliğini yapmış ve ilk kez anne olmuştur. 22 yaşındayken evliliğini sonlandıran Neslim Güngen ardından 5 yıllık yurtdışı eğitimlerine katılmıştır.

Neslim Güngen henüz 22 yaşındayken 4-5 yıl boyunca Almanya ve Hong Kong gibi dünyanın önemli merkezlerinde güzellik sektörü alanında çeşitli eğitimler almıştır. Ayrıca Monaco’da gerçekleşen ve 21 gün süren dermatoloji kongresi boyunca orada kalmış ve eğitim almıştır.

2017 yılında sosyal medyada yaptığı makyaj paylaşımlarıyla dikkat çeken Neslim Güngen tanınmaya başlamıştır. Neslim Güngen 2013 yılında mimar İnanç Güngen ile yeniden evlenmiştir.

Kısa süre içerisinde sektörde büyüyen ve art arda şubeler açan Neslim Güngen; Quality Dergisi’ne de kapak oldu, “Yılın En Başarılı Girişimci Kadını” gibi birçok ödülün de sahibi oldu. Ayrıca, Ekonomide Kadın Eli’nden ve Altın Marka’dan ödüller aldı.

Güncel olarak 127 şubesi bulunan Neslim Güngen güzellik sektöründe kendini ispat ettikten sonra farklı alanlarda da çalışmalar yapmış ve eğitimler almıştır. Neslim Güngen aldığı eğitimlerle uzman estetiysen ve Brussel Capital University kometolojist ünvanına sahip olmuştur.

Neslim Güngen estetisyenlik ve güzellik sektöründen sonra eşiyle birlikte işlerini büyüterek daha fazla alanda hizmet vermeye başlamıştır. Şu anda da faaliyetini sürdüren Özel Neslim Güngen Polikliniği ile sağlık sektöründe Türkiye’yi diş tedavisi, saç ekimi ve estetik gibi sağlık hizmetlerinde uluslararası pazarda sağlık turizmi yapmaya devam etmektedir.

1986 yılında doğan Neslim Güngen 37 yaşındadır. Babası Gümüşhaneli annesi ise Çankırılıdır.

Hilal Baldemir