Murat Başoğlu kimdir? Murat Başoğlu son hali?

Yıllar önce teknede tatil yaparken öpüştüğü kadının öz yeğeni çıkması üzerine büyük bir skandala konu olan Murat Başoğlu uzun süredir gözlerden uzak bir hayat sürüyordu. Öz yeğeni Burcu Başoğlu ile öpüşürken ki görüntüleri medyaya düştükten sonra günlerce gündemden düşmeyen Murat Başoğlu yanındaki kadının yeğeni olmadığını söylemişti. O günden bu yana adeta gizli saklı yaşan Murat Başoğlu yeniden ortaya çıktı ve son hali görenleri şaşırttı. Peki, Murat Başoğlu kimdir? Murat Başoğlu son hali? İşte detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 20.11.2023 14:51
Haber Güncellenme Tarihi: 20.11.2023 14:51

Bir dönemlerin karizmatik ve yakışıklı sunucusu Murat Başoğlu yeğeni ile öpüştüğü fotoğrafların ortaya çıkmasıyla büyük bir skandala imza atmıştı. Başoğlu ve öz yeğeni Burcu Başoğlu ile teknede tatil yaparken çekilen sarmaş dolaş görüntüleri ortaya çıktığı dönemde evli ve bir çocuk babasıydı. Başoğlu, fotoğraflardaki kişinin yeğeni olmadığını iddia etse de gerçek ortaya çıkmıştı. Peki, Murat Başoğlu kimdir? Murat Başoğlu son hali? İşte detaylar…

2017 yılında abisinin kızı olan öz yeğeni Burcu Başoğlu ile sarmaş dolaş öpüşürken çekilen fotoğrafları ortaya çıkınca aylarca gündemden düşmeyen Murat Başoğlu uzun süredir gözlerden uzak bir hayat sürüyordu.

Skandalın yaşandığı dönemde Başoğlu, "Karımı aldattım pişmanım ama o kadın yeğenim değil. Çıkan haberlerin ardından intihar etmeyi düşündüm." ifadelerini kullanmıştı. Fakat abisi ve eşi tarafından fotoğraftaki kişinin Burcu Başoğlu olduğu doğrulanmıştı.

Aylarca konuşulan skandalın ardından Murat Başoğlu adeta sırra kadem bastı. Yıllardır ortalıkta görünmeyen Murat Başoğlu gözlerden uzak bir hayat sürüyor. Yeğen Burcu Başoğlu’nun ise tanınmamak için çeşitli estetik operasyonlar yaptığı iddia edilmişti.

Murat Başoğlu kimdir?

Murat Başoğlu 1 Ocak 1968 İzmir doğumludur. Bir abisi vardır o da Buse Başoğlu’nun babası Tahir Başoğlu’dur. Murat Başoğlu, ilk kez 17 yaşında mankenliğe başlamıştır. 10 yıl boyunca podyumlarda yer alan Başoğlu, oldukça dikkat çekmiştir ve ardından televizyon dünyasına transfer olmuştur.

Murat Başoğlu’nun televizyondaki ilk işi 1996 yılında Şebnem Dönmez ile sunduğu "Sabah Şekerleri" isimli program oldu. 1997 yılında ise yine Şebnem Dönmez ile birlikte "Görevimiz Tehlike" adlı yarışma programını sundu.

Tarihler 2003 yılına geldiğinde televizyon kariyerine ara veren Başoğlu, aynı yıl "Biyer Reklam Ajansı" adlı bir ajans kurdu. Daha sonra "Tulipan" markasıyla tasarım ofisi kurarak ticari işlerini devam ettirdi. "Takkunya, Bobblehead ve Catoonbox" gibi markalar altında uzun süre tasarım ürünlerinin ticaretini yaptı.

Başoğlu, bazı dizi film projelerinde de yer almıştır. 8 Haziran 2012 tarihinde Star TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan “Benzemez Kimse Sana” adlı yarışma programının 1. sezon boyunca sunuculuğunu yaptı.

2013 yılına gelindiğinde yenisi başlayan ve TV8 ekranlarında gösterilen “Bir Fikrin mi Var?” isimli yarışma programında sunuculuk yaptı.

2013 yılında jüri koltuğunda Seyfi Dursunoğlu, Erol Evgin ve Demet Akbağ‘ın oturduğu ve seyirciyi ekrana kitleyen “Benzemez Kimse Sana” adlı yarışma programını yine Murat Başoğlu sundu.

Ayrıca 2003 yılında Hande Bermek ile dünyaevine giren Murat Başoğlu'nun bu evlilikten Can adında bir oğlu dünyaya geldi. Eşini, evli olan öz yeğeni Burcu Başoğlu ile aldattıktan sonra boşanan Murat Başoğlu çok pişman olduğunu söylemiş ve intihar haberleriyle gündeme gelmişti.

Murat Başoğlu son hali?             

2017 yılında yaşanan skandalın ardından uzun yıllardır ekranlardan uzak olan Murat Başoğlu’nun son hali oldukça merak ediliyordu. Sosyal medyada da çok fazla aktif olmayan Başoğlu çok nadir paylaşım yapıyor.

İnstagram hesabında yaptığı son paylaşımda Başoğlu, "Başlıyoruz" notuyla pozlarını paylaştı. Murat Başoğlu "Yeni bir proje ile ekrana mı dönecek?" sorusu oldukça merak edildi.

Hilal Baldemir