Melisa Aydınalp ne iş yapıyor, kimdir, kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı nedir?

Son günlerde sosyal medyada oldukça konuşulan Melisa Aydınalp kullanıcılar tarafından oldukça merak diliyor. İstanbul sokaklarında ipli bikinisiyle kimseye aldırış etmeden dolaşan Melisa Aydınalp İnstagram ve Twitter’da gündem olmuştu. Kullanıcılar arama motorlarında Melisa Aydınalp’i aratıyor. Peki, Melisa Aydınalp ne iş yapıyor, kimdir, kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı nedir? İşte Melisa Aydınalp ile ilgili merak edilen soruların cevabı…

Haber Giriş Tarihi: 10.10.2023 12:58
Haber Güncellenme Tarihi: 10.10.2023 12:58
https://www.yalovahayat.com/

Son dönemlerde sosyal medyada adından sıkça söz ettiren Melisa Aydınalp ilginç hareketleriyle dikkat çekmeye devam ediyor. Daha önce Kadıköy sokaklarında ipli bikinisiyle dolaşarak gündem olan Melisa Aydınalp son olarak Bağdat Caddesi’nde görüntülendi. Sosyal medyada paylaşılan görüntülere birçok tepki geldiği gibi Aydınalp’i savunanlarda oldu.

Hakkında yapılan şikayet sonrası polisle de tartışan Melisa Aydınalp ile ilgili herkes bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Peki, Melisa Aydınalp ne iş yapıyor, kimdir, kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı nedir? işte detaylar…

Melisa Aydınalp ne iş yapıyor?

Cesur kıyafetleriyle İstanbul sokaklarında yürüyen ve gündem olmayı başaran Melisa Aydınalp, Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Basın Yayın öğrencisidir. 2019 yılında Best Model of Turkey yarışmasına katılmıştır. Aktif olarak modellik yaptığı bilinmektedir.

Melisa Aydınalp kimdir?

Melisa Aydınalp namıdiğer ‘caddede bikinisiyle yürüyen kız’ herkes tarafından oldukça merak edilmektedir. Melisa Aydınalp’in kim olduğu ve amacının ne olduğu araştırılıyor. Son olarak caddede bikinisiyle yürüdüğü için hakkında yapılan şikayetler nedeniyle tutuklanan Melisa Aydınalp, Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından gözaltına alınarak adliyeye sevk edilmişti ve savcılıkta ifade vermişti.

Savcılık ifadesinin ardından Anadolu 6. Sulh Ceza Hakimliğine sevk edilen Melisa Aydınalp’e yurtdışı çıkış yasağı ve imza atma şeklinde adli kontrol hükmü uygulanmasına karar verildi.

Hakkında çok fazla iddia olan Melisa Aydınalp, Onedio'dan Pelin Çini'ye konuştu. Aydınalp konuşmasında, "Ben aslında çok normal bir şeyi anlatmaya çalışıyorum. Kadın vücudunun korkulacak, ayıplanacak, tehlikeli ya da illegal bir şey olmadığını. Biz kadınların da ne bacaklarımızdan ne popomuzdan yani bedenimizin hiçbir yerinden ve seçtiğimiz kıyafetten utanmamamız gerektiğini anlatmaya çalışıyorum. Çünkü 'utanmaya' zorlanıyoruz. Buna şartlanıyoruz" ifadelerini kullandı.

Melisa Aydınalp kaç yaşında?

2004 doğumlu olduğu bilinen Melisa Aydınalp 19 yaşındadır.

Melisa Aydınalp nereli?

Sosyal medyada yer alan bilgilere göre Melisa Aydınalp Diyarbakır’da dünyaya gelmiştir. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini burada tamamlamıştır.

Melisa Aydınalp Instagram hesabı nedir?

İnstagram hesabından paylaştığı müstehcen fotoğraflarıyla da gündem olan Melisa Aydınalp’in İnstagram adresi @melisaaydinalp şeklindedir.