Melis Sevinç kimdir? Gönül Dağı Selma Öğretmen kimdir? Gönül Dağı Selma Öğretmen gerçek adı ne, kaç yaşında?

TRT1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı dizisi seyirci tarafından oldukça sevilen diziler arasında geliyor. Gönül Dağı adeta Cumartesi akşamlarının vazgeçilmezi haline geldi. Gönül Dağı dizisinin kadrosuna yeni dahil olan Melis Sevinç dizide Selma Öğretmen karakterine hayat veriyor. Güzelliğiyle herkesi büyüleyen genç oyuncu herkes tarafından merak edilmeye başladı. Diziyi izleyenler arama motorlarında Melis Sevinç kimdir sorusunu aratıyor. Peki, Melis Sevinç kimdir? Gönül Dağı Selma Öğretmen kimdir? Gönül Dağı Selma Öğretmen gerçek adı ne, kaç yaşında? İşte merak edilen soruların cevabı…

Haber Giriş Tarihi: 06.10.2023 15:04
Haber Güncellenme Tarihi: 06.10.2023 15:04
https://www.yalovahayat.com/

Her Cumartesi akşamı izleyiciyi ekranlara kilitleyen fenomen dizi Gönül Dağı ses getirmeye devam ediyor. 202 yılından bu yana devam eden dizinin oyuncu kadrosuna yeni isimler dahil olmaya devam ediyor. Gönül Dağı dizisine son olarak katılan Melis Sevinç dizide Selma Öğretmen karakterine hayat veriyor. Melis Sevinç küçük yaşına rağmen sergilediği başarılı oyunculuk performansıyla izleyiciden tam not alırken güzelliğiyle de seyirciyi büyülüyor. Peki, Melis Sevinç kimdir? Gönül Dağı Selma Öğretmen kimdir? Gönül Dağı Selma Öğretmen gerçek adı ne, kaç yaşında? İşte detaylar…

Gönül Dağı Selma Öğretmen kimdir?

Gönül Dağı dizisine yeni dahil olan Selma Öğretmen fen bilgisi öğretmenidir. İstanbul’da öğretmenlik yapan Selma Öğretmen’in tayini memleketi Gedelli’ye çıkar. Selma öğretmen Gedellili Ciritçi Abdullah’ın ahbabı ve aynı zamanda “Kalburla Güneş Taşıyan Adam’ın” kızıdır. Dizide yer alan Kalburla Güneş Taşıyan Adamın kızı yıllar önce evlatlık verilmiştir. Selma Öğretmen ise evlatlık olduğundan habersizdir. Selma’nın annesi defalarca Selma’ya evlatlık olduğunu açıklamak istemiştir ama bir türlü yapamamıştır. Selma Gedelli olduğundan habersiz Gedellili çocuklara öğretmenlik yapmak için memleketine gitmiştir.

Melis Sevinç kimdir?

1999 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Melis Sevinç 2018 yılında Boğaziçi Üniversitesi Turizm İşletmeciliği bölümü kazanmıştır ve burada eğitim almıştır. Melis Sevinç üniversite eğitimi aldığı sırada ID Studio Sanat menajerlik şirketi ile tanışmış ve aldığı oyunculuk eğitimlerinin ardından dizilerde rol almaya başlamıştır.

Genç ve güzel oyuncu profesyonel kariyerine ilk olarak Zalim İstanbul dizisiyle başlamıştır. Ardından Hayaller ve Hayatlar dizisinde Lale karakterine hayat vermiştir. Şimdi ise Gönül Dağı dizisinde rol almaktadır.

Gönül Dağı Selma Öğretmen gerçek adı ne, kaç yaşında?           

Gönül Dağı dizisinde Selma Öğretmen karakterine hayat veren güzel oyuncunun gerçek adı Melis Sevinç’tir. Melis Sevinç, 1999 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir ve 24 yaşındadır.

Melis Sevinç boy kaç, kaç kilo?

Melis Sevinç 1.71 boyunda ve 55 kilo ağırlığındadır.

Hilal Baldemir