Kötü Kan Kartal (Ertan Saban) kimdir?

Eski polis Kartal, Kulüp 7’nin güvenlik müdürlüğü yaparken tehlikeli bir mafya grubuyla başı derde giriyor. İki çocuğunu korumak için her şeyi göze alan Kartal, izleyiciyi heyecan dolu bir baba ve aksiyon hikayesine sürüklüyor!

Haber Giriş Tarihi: 10.09.2024 23:22
Haber Güncellenme Tarihi: 10.09.2024 23:22

Kötü Kan Kartal, eski bir polis memuru olarak hayatına Kulüp 7’nin güvenlik müdürü olarak devam etmektedir. İki çocuk babası olan Kartal, güçlü durumsal farkındalığı ve keskin gözlem yeteneği ile öne çıkar. İnsanları tanıma ve analiz etme konusunda usta olan Kötü Kan dizisinde ki Kartal, genelde uyumlu bir karakter sergilese de, kontrol edilmekten asla hoşlanmaz. “Az ve öz” konuşmayı hayat prensibi haline getiren Kartal, gereksiz gevezeliklerden uzak durur ve yalnızca gerektiğinde konuşur.

Sakin, soğukkanlı ve uzlaştırıcı tavrıyla dikkat çeker, ancak bir çizgi aşıldığında içindeki deli taraf ortaya çıkabilir. Sosyal çevresi geniş olmasa da, sahip olduğu birkaç dostuyla sıkı bağlar kurmuştur. Bu dostlar, onu canları pahasına sevecek kadar sadıktır. Kartal da sevdiklerine karşı karşılıksız bir şekilde verici ve koruyucudur. Hayatının bu noktasında tek ve en önemli amacı, annesiz iki çocuğunu ne pahasına olursa olsun korumaktır.