Hande Erçel kimdir? Bambaşka Biri Leyla Gediz kimdir? Bambaşka Biri Leyla gerçek adı, kaç yaşında, kaç kilo, nereli?

Yeni sezonda FOX Tv ekranlarında yayınlanmayan başlayan Bambaşka Biri dizisinde Leyla Gediz karakterine hayat veren Hande Erçel hem dizideki oyunculuğu ile hem de özel hayatı ile magazin ve sosyal medyanın en popüler ismi haline geldi. Leyla Gediz karakterine hayat veren Hande Erçel hakkında kullanıcılar birçok şeyi araştırıyor. Peki, Hande Erçel kimdir? Bambaşka Biri Leyla Gediz kimdir? Bambaşka Biri Leyla gerçek adı, kaç yaşında, kaç kilo, nereli? İşte merak edilen soruların cevabı…

Haber Giriş Tarihi: 03.10.2023 15:57
Haber Güncellenme Tarihi: 03.10.2023 15:57
https://www.yalovahayat.com/

Hande Erçel yeni sezonda FOX Tv’nin Bambaşka Biri isimli yapımında başrol olarak yer alıyor. Erçel’in dizideki partneri ise yakışıklı oyuncu Burak Deniz. Hande Erçel’in dizideki bazı sahneleri sosyal medyada günlerce konuşuldu izleyiciler Erçel’in mimik ve rol yapma yeteneğinin olmadığını öne sürdü. Hande Erçel’in dizinin ilerleyen bölümlerindeki dram sahnelerinde gösterdiği başarılı performansı ise adeta eleştirilere yanıt niteliğinde oldu.

Bambaşka Biri dizisinden sonra kullanıcılar arama motorlarında Hande Erçel ile ilgili soruları aratmaya başladılar. Peki, Hande Erçel kimdir? Bambaşka Biri Leyla Gediz kimdir? Bambaşka Biri Leyla gerçek adı, kaç yaşında, kaç kilo, nereli? İşte merak edilen soruların cevabını sizler için derledik…

Hande Erçel kimdir?

Hande Erçel Balıkesirli bir ailenin iki kızından küçük olanıdır. Hande Erçel Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesi Türk Sanatları Bölümü’nde öğrenciyken oyunculuk kariyerine başlamıştır fakat öğrenciliği hala devam etmektedir. Güzel oyuncu 2011-2013 yılları arasında 3mota oyunculuk atölyesinde eğitimine başladı, bununla eş zamanlı olarak Tiyatro Kedi’de oyun asistanlığı yaptı.

Hande Erçel’in kariyerindeki en büyük adım 2013 yılında Çalıkuşu dizisine dahil olmasıyla başladı. Profesyonel kariyeri böylelikle başlamış oldu. Ardından birçok yapımda yer aldı ve dizilerin aranan ismi oldu. Erçel, Güneşin Kızları, Aşk Laftan Anlamaz, Siyah İnci, Sen Çal Kapımı, Azize, Hayat Ağacı, Halka, Çalıkuşu gibi birçok dizi ve filmde yer almış bunların yanı sıra reklam filmlerinde de boy göstermiştir.

Hande Erçel’in hayatının dönüm noktası ise 2019 yılında annesi Aylin Erçel’i kanser hastalığından kaybetmesi olmuştur. Bu acıyı atlatamadığını dile getiren Erçel, kelebekleri çok seven annesini yakasına kelebek takarak uğurlamıştı.

Şimdi ise hayatında onun için en önemli olan kişilerden biri ablası Gamze Erçel’in küçük kızı Aylin Mavi Yıldırım’dır.

Hande Erçel Kaç Yaşında?

Güzel oyuncu Hande Erçel 24 Kasım 1993 doğumlu. Hande Erçel 30 yaşındadır.

Hande Erçel kaç kilo, boyu?

Güzelliğinin yanı sıra son iki yılda sağlıklı beslenme ve diyetle kusursuz hale getirdiği fiziği de oldukça beğeniliyor. Hande Erçel 55 kilodur ve boyu 1,75 cm’dir.

Hande Erçel nereli?

Hande Erçel Balıkesir Bandırma doğumludur.

Bambaşka Biri Leyla Gediz kimdir?

Bambaşka Biri dizisinde Hande Erçel’in hayat verdiği Leyla Gediz genç, güzel ve gözü kara bir Cumhuriyet Savcısıdır. Leyla İstanbul’dan ayrılışının üzerinden 4 yıl geçtikten sonra bir görev için yeniden İstanbul’a döner ve burada kendini esrarengiz bir cinayetin içerisinde bulur. Soruşturma esnasında yolu ünlü ve başarılı haber spikeri Kenan’la kesişir. Kenan’ın Leyla’dan etkilenmesi çok da zor olmaz. Leyla bir yandan çok derinlere uzanan karmaşık bir cinayet davasıyla uğraşırken aynı zamanda kendi ailesinin karanlık geçmişiyle de yüzleşmek zorunda kalır. Öte yandan da hastalığı sebebiyle aynı bedende iki farklı kişilik taşıdığını bilmediği Kenan’la zorlu ve doludizgin bir aşk macerasına yelken açar.

Hilal Baldemir