Ece Üner ne iş yapıyor? Ece Üner kimdir? Boyu, kilosu kaç? Kaç Yaşında?

Türk televizyonlarının en başarılı haber spikerlerinden biri olan Ece Üner son yıllarda gösterdiği başarılı duruşuyla takdir gören haber sunucularından biri olmuştur. Sunduğu her haberle, savunduğu görüşlerini cesurca dile getirmesiyle sevilen başarılı sunucu ile ilgili merak edilen birçok şey var. Peki, Ece Üner ne iş yapıyor? Ece Üner kimdir? Boyu, kilosu kaç? Kaç Yaşında? İşte bu soruların cevabı…

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2023 15:48
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2023 15:48
https://www.yalovahayat.com/

Televizyon dünyasının usta spikerlerinden Ece Üner çalıştığı her kanalda, sunduğu her programda izleyici tarafından sevilen ve desteklenen bir haberci olmuştur. Sunduğu haberlere tarafsız yaklaşarak aynı zamanda tepki gösterilmesi gereken noktalarda gerekli tepkiyi göstererek korkmadan cesurca bir habercilik örneği sergilemektedir. Türkiye’nin sevilen haber spikerlerinden olan Ece Üner hakkında arama motorlarında birçok şey aratılıyor. Peki, Ece Üner ne iş yapıyor? Ece Üner kimdir? Boyu, kilosu kaç? Kaç Yaşında? İşte merak edilen soruların cevabı…

Ece Üner Kimdir?

Ece Üner 1981 yılında İstanbul’da doğmuştur ve ilkokul, ortaokul ve lise eğitimini burada tamamlamıştır. Liseyi Özel bir lisede okumasının ardından Koç Üniversitesi’nde Sosyoloji ve Tarih bölümünü bitirmiştir. Okurken aynı zamanda staj yapmıştır ve staj eğitimini NTV televizyonlarında yapmıştır. Belçika’nın Brüksel kentinde Avrupa Birliği konusunda özel bir eğitim almıştır.

Babası, Dinç Üner bir dönemler NTV televizyonlarında Genel Müdürlük yapmıştır. Aslen Şanlıurfa Birecikli olan Ece Üner 213 yılında kendi gibi haber spikeri olan Deniz Bayramoğlu ile evlenmiştir. Çiftin bu evliliklerinden bir kız çocukları vardır. Şu an aktif olarak TV100 ekranlarında ana haberleri sunmaktadır.

Ece Üner ne iş yapıyor?

Ece Üner kariyerine 2003 senesinde NTV’de Avrupa Birliği ile ilgili haberlerde muhabirlik yaparak başlamıştır. NTV ekranlarında 2003-2006 yılları arasında çalışmıştır. Ardından 4 ay boyunca Star TV’de çalışmıştır. 2006 yılının Nisan ayında ise CNN Türk kanalına geçmiştir. Bu kanalda başlangıçta hafta sonları spor haberlerini sundu ardından ‘Yeni Gün’ isimli programın sunuculuğunu yapmaya başlamıştır. CNN Türk ekranlarında 3 yıl görev yaptıktan sonra 2009 yılında Habertürk’e geçmiştir.

Başarılı sunucu 8 yıl boyunca Habertürk ekranlarında sunuculuk yapmıştır ve 8 yılın ardından 2017 yılında Show TV ekranlarına geçmiştir. 2021 yılında Show TV’den istifa eden Ece Üner 9 Ağustos 2021 tarihinde Ece Üner ile Susma adlı kriminal programı sunmaya başladı. Bu program 17 Aralık 2021 tarihinde yayımlanan 95. bolümü ile ekranlara veda etti. Ece Üner 16 Ocak 2023'ten beri TV100 Ana Haber bülteninin sunuculuğunu yapmaktadır.

Ece Üner boyu, kilosu kaç?

Özel hayatıyla ilgili konuştuğunda spor yapmaktan hoşlandığını ve sağlıklı yaşamaya dikkat ettiğini söyleyen başarılı sunucu, 165 boyunda ve 54 kilodur.

Ece Üner kaç yaşında?

21 Temmuz 1981 doğumlu olan Ece Üner 42 yaşındadır ve Yengeç burcudur.

Hilal Baldemir