Canan Toprak kimdir, kaç yaşında? Dilan Polat’ın arkadaşı Canan Toprak ne iş yaşıyor? Canan Toprak nereli?

Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderilen Dilan Polat’ın yakın arkadaşı olan ve sosyal medya hesabında sık sık Dilan Polat ile ilgili paylaşımlar ve açıklamalar yapan Canan Toprak ile ilgili merak edilenleri sizler için derledik. Dilan Polat ile ilgili iddialara kendi sosyal medya hesabından yanıt veren ve Dilan Polat’ın suçsuz olduğunu savunan Canan Toprak ile ilgili arama motorlarında araştırmalar yapılıyor. Peki, Canan Toprak kimdir, kaç yaşında? Dilan Polat’ın arkadaşı Canan Toprak ne iş yaşıyor? Canan Toprak nereli? İşte detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 04.12.2023 14:00
Haber Güncellenme Tarihi: 04.12.2023 14:00

Son dönemlerde gündemden düşmeyen Dilan Polat ve beraberindeki birçok fenomen hakkında yürütülen soruşturmalar bütün Türkiye tarafından yakından takip ediliyor. MASAK VE İç İşleri Bakanlığı’nın ardından Hazine ve Maliye Bakanlığı da fenomenler hakkında kara para aklama ve vergi kaçırma iddialarını soruşturmak için bir ekip kurdu. 600 fenomen daha mercek altını alınırken Dilan Polat ve Engin Polat ile ilgili farklı iddialarda gündeme gelmeye devam ediyor. Dilan Polat’ın yakın arkadaşı olan Canan Toprak ise Polat’ın yokluğunda sosyal medyada paylaşımlarına devam ediyor. Peki, Canan Toprak kimdir, kaç yaşında? Dilan Polat’ın arkadaşı Canan Toprak ne iş yaşıyor? Canan Toprak nereli? İşte detaylar…

Canan Toprak kimdir, kaç yaşında?

Kara para aklama, vergide usulsüzlük iddialarıyla tutuklanarak cezaevine gönderilen Dilan Polat ile ilgili hamile olduğu iddialarına kendi sosyal medya hesabından yanıt veren Canan Toprak Polat'ın sosyal medya fenomeni arkadaşı Canan Toprak, "İlk günlere göre biraz daha iyi durumdaymış evet yani 'magazinin günde 15 kez hastaneye yatırdığı' gibi durumlar yok. Hamile de değil Dilan tekrar belirtiyorum." dedi.

1988 yılında İstanbul’da doğan Canan Toprak aslen Kastamonuludur. 2009 yılında evlenen Canan Toprak 2014’te boşanmıştır. Canan Toprak’ın bir kız çocuğu bulunmaktadır. Boşandığı eşinin adı bilinmeyen Canan Toprak, şu anda bir sevgilisi olduğunu açıklamıştır. 1988 doğumlu olan Canan Toprak 35 yaşındadır.

Canan Toprak ne iş yapıyor?

Canan Toprak sosyal medya fenomenidir ve aynı zamanda Canan Toprak Collection markasıyla Türkiye genelinde 20 şubesi vardır. Ayrıca yurt dışında Londra, Dubai, Berlin, New York, Paris, Los Angeles gibi şehirlerde de şubeleri bulunuyor. Sosyal medya fenomeni Canan Toprak’ın Instagram’da 146 bin takipçisi bulunmaktadır. Toprak, bir dönemler birçok ünlü ismin de güzellik danışmanlığını yapmıştır.

Canan Toprak nereli?

İstanbul doğumlu olan Canan Toprak’ın aslen Kastamonulu olduğu bilinmektedir.

Hilal Baldemir