Büşra Pelin Baynazoğlu Pqueen kimdir, nereli, ne iş yapıyor? Hasta mı, kanser mi?

Milyonlarca takipçisi olan ve yayınları yüzbinlerce kişi tarafından izlenen Twitch yayıncısı Pqueen lakaplı Büşra Pelin Baynazoğlu yayınladığı bir video ile sevenlerini şok etti. Pqueen meme kanserine yakalandığını fakat erken teşhisle anında müdahale edilerek tedavi altına alındığını duyurdu. Sevenleri bu üzücü haberin ardından Pqueen ile ilgili merak ettiklerini araştırmaya başladı. Peki, Büşra Pelin Baynazoğlu Pqueen kimdir, nereli, ne iş yapıyor? Hasta mı, kanser mi? işte detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 06.12.2023 13:09
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 13:09

Twitch platformunda yaptığı farklı türdeki yayınlar ile kısa sürede büyük kitlelere ulaşan ve çok sevilen Pqueen lakaplı Büşra Pelin Baynazoğlu yayınladığı son Youtube videosu ile eğlenceli videolarının aksine sevenlerine üzücü bir haber verdi. Büşra Pelin Baynazoğlu kısa süre önce meme kanserine yakalandığını duyurdu. Kullanıcılar arama motorlarında Pqueen ile ilgili merak edilenleri araştırmaya başladı. Peki, Büşra Pelin Baynazoğlu Pqueen kimdir, nereli, ne iş yapıyor? Hasta mı, kanser mi? işte merak edilen soruların cevabı…

Büşra Pelin Baynazoğlu Pqueen kimdir, nereli, ne iş yapıyor?

Pqueen lakaplı Büşra Pelin Baynazoğlu 18 Temmuz 1992 doğumludur. Aslen Rizeli olan Pqueen Ankara’da dünyaya gelmiştir. Öğretmen bir anne babanın çocuğu olan Pqueen’in bir ablası ve Mevsim adından bir yeğeni vardır. Şu an Türkiye’nin en çok izlenen Twitch yayıncılarından biri olan Baynazoğlu, internet kafede oynadığı GTA oyunları ile oyun dünyasına adım attı.

Pqueen küçük yaşlarından yirmili yaşlarına kadar TRT çocuk ve gençlik halk dansları topluluğunda profesyonel olarak dans etmiştir. Üniversite eğitimini Kütahya Dumlupınar Üniversitesi'nde tamamlayan Baynazoğlu iktisat bölümünden mezun olmuştur.

Daha sonrasında ise Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Pedagojik Formasyon eğitimini tamamlamıştır. Şu anda ise aynı üniversitenin İşletme Fakültesinde yüksek lisans eğitimine devam etmektedir.

Pelin Baynazoğlu Twitch platformunda aktif olarak yayıncılık yapmanın yanı sıra Youtube için çeşitli videolar çekiyor aynı zamanda İnstagram’da Influencer’lık yapıyor.

Pqueen Hasta mı, kanser mi?

Büşra Pelin Baynazoğlu’nun son olarak Youtube hesabından paylaştığı video sevenlerine büyük şok yaşattı.

Pqueen yayınladığı videoda yaşadığı süreci sevenleri ile paylaştı. Kasım ayında kendi yaptığı muayene esnasında, memesinde kitle fark ettiğini söyleyen Pelin Baynazoğlu anında profesyonel yardıma başvurduğunu ve şu an iyileşme sürecinde olduğunu belirtti.

Erken teşhis sayesinde gerçekleştirilen başarılı bir ameliyatın ardından iyileşme aşamasında olduğunu açıklayan Pqueen, kanserin çok erken bir aşamada tespit edildiğini ve kemoterapi gibi agresif tedavilere ihtiyaç duyulmadığını aktardı.

Hilal Baldemir