Aynur Gemici kimdir? Kısmetse Olur Aynur Gemici kimdir? Kısmetse Olur Aynur Gemici gerçek adı ne, kaç yaşında?

Kısmetse Olur Aşkın Gücü programı yeni sezonuyla Youtube üzerinden her gün yeni bölümüyle seyircinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Fenomen yarışmanın ilk sezonu 2022 yılının Aralık ayında başlamıştı ve 2023 yılının Eylül ayında büyük final yapmıştı. İlk sezonun kazananları Sedat Polat ve Elif Nur Yel çifti olmuştu. İkiliye 150 bin TL’lik büyük ödülleri takdim edilmişti. Programın ikinci sezonu geçtiğimiz hafta hız kesmeden başladı ve yine meraklılarını ekrana kilitledi. Programının bu sezonunda yer alan kadın yarışmacılardan Aynur Gemici ile ilgili arama motorlarında merak edilenler araştırılıyor. Peki Aynur Gemici kimdir? Kısmetse Olur Aynur Gemici kimdir? Kısmetse Olur Aynur Gemici gerçek adı ne, kaç yaşında? İşte merak edilen bütün soruların cevabı…

Haber Giriş Tarihi: 02.10.2023 12:02
Haber Güncellenme Tarihi: 02.10.2023 12:02
https://www.yalovahayat.com/

Fenomen yarışma programı Kısmetse Olur Aşkın Gücü ikinci sezonuyla hız kesmeden ekranlara geri döndü. İlk sezon biter bitmez ardından ikinci sezon yarışmacıları ile çekimler başladı. Geçen sezon olduğu gibi bu sezonda birbirinden farklı 16 yarışmacı bulunuyor. Erkekler evi ve kızlar evi olmak üzere iki ayrı evde yarışan kadın ve erkek yarışmacılar aradıkları aşkı bulmak için kıyasıya bir mücadele içinde yarışacaklar. Daha ilk bölümden oldukça ilgi çeken ve milyonlarca kişi tarafından izlenen yarışmada favoriler belli oldu bile. Kızlar evinin yarışmacısı Aynur Gemici’de izleyiciler tarafından oldukça beğenildi ve araştırılmaya başladı. Peki Kısmetse Olur Aynur Gemici kimdir? Kısmetse Olur Aynur Gemici gerçek adı ne, kaç yaşında? İşte Aynur Gemici hakkında merak edilenlerin cevabı…

Aynur Gemici kimdir?

Kısmetse Olur yarışmasının ikinci sezonunda bulunan gelin adayı Aynur Gemici fizyoterapistlik mesleğini icra ederken aynı zamanda modellik ile de ilgilenmektedir. Aslen Elazığlı olan Aynur Gemici yarışmada pozitif ve enerjik kişiliği ile dikkat çekmektedir. Aynur Gemici programa evlilik amacıyla değil bir sevgili bulmak amacıyla katıldığını dile getirmiştir. Bir erkekte aradığı şeyin ise kendisine destek olacak, her zaman yanında duracak ve kendisini taşıyabilecek biri olduğunu vurgulamıştır. İzleyiciler tarafından oldukça merak edilen Aynur Gemici’nin yarışmadaki ilerleyişi yakından takip edilmektedir.

Aynur Gemici Kaç yaşında, Aynur Gemici gerçek adı ne?

Aynur Gemici her ne kadar dış görünüşünden dolayı büyük zannedilse de aslında 1999 yılında doğmuştur. Aynur Gemici 24 yaşındadır. Yarışmacının gerçek adı Aynur Gemici’dir.

Aynur Gemici İnstagram adresi?

Kısmetse Olur Aşkın Gücü programının ikinci sezonunda yarışan Aynur Gemici’nin İnstagram adresi çok fazla araştırılıyor. Aynur Gemici’nin İnstagram adresi ise aynurrgemici’dir. Şu an İnstagram hesabında 8128 takipçisi bulunuyor.

Hilal Baldemir