Arka Sokaklar Alper diziden ayrılıyor mu? Arka Sokaklar Alper diziden ayrıldı mı, ayrılacak mı?

Türkiye’nin en uzun dizilerinden biri olan ve sezonlardır devam eden Arka Sokaklar’ın oyuncularından Alper’in diziden ayrılıp ayrılmadığı merak konusu. Fenomen dizinin izleyicileri Alper diziden neden ayrıldı sorusunun cevabını arıyor. Ali Haydar Çataltepe diziden neden ayrıldı, döldü mü sorularının cevabı aranıyor. Peki, Arka Sokaklar Alper diziden ayrılıyor mu? Arka Sokaklar Alper diziden ayrıldı mı, ayrılacak mı? İşte bu soruların cevabı…

Haber Giriş Tarihi: 28.11.2023 14:06
Haber Güncellenme Tarihi: 28.11.2023 14:06

Ara Sokaklar’ın 17 Kasım Cuma gün yayınlanan 649. bölümünde polis otosuna yapılan bombalı saldırıda Alper’in diziye veda edip etmeyeceği merak konusu oldu. 20 Kasım bölümünün yayınlanan fragmanında patlama sahnesi izleyicilerde büyük bir merak uyandırdı. Peki, Arka Sokaklar Alper diziden ayrılıyor mu? Arka Sokaklar Alper diziden ayrıldı mı, ayrılacak mı? işte detaylar…

Arka Sokaklar Alper diziden ayrılıyor mu?

Arka Sokaklar dizisinde Alper karakterine hayat veren Ali Haydar Çataltepe dizinin senaryosu gereği 650. bölüm ile seyirciye veda ediyor. Dizinin 649’uncu bölümünde Birce, Sinem ve Alper, Sado'nun adamlarının yerleştirdiği bombanın olduğu polis otosuna biniyorlar ve gerçekleşen patlamada Alper hayatını kaybediyor. Diziye çok kısa süre önce giren Alper karakteri kısa zamanda seyircinin beğenisini kazanmıştı fakat bu macera kısa sürdü ve Alper senaryo gereği diziye veda etti.

Arka Sokaklar Alper diziden ayrıldı mı, ayrılacak mı?    

Arka Sokaklar dizisinin 650’nci bölümünde polis otosunda yaşanan bombalı saldırı sonucu Alper ve Sinem karakterleri senaryo gereği şehit düşerken, bu trajik olay sadece dizi ekibinde değil, tüm izleyicilerde üzüntüye neden oldu. Saldırının perde arkasında ise Sadullah'ın bulunduğu ve terör örgütünün uygulaması olduğu ortaya çıkıyor.

Polis aracında gerçekleşen patlamada ağır yaralanan Alper karakteri ise senaryo gereği diziden ayrıldı. Bu üzücü gelişmeler, dizinin sadık izleyicileri arasında büyük üzüntüye neden oldu.

Hilal Baldemir