Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’dan ilginç açıklama: “Yalova’da sığınmacılara 2 park vereceğiz başka parka giremeyecekler”

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ Yalova’ya gelerek esnaf ve kurum ziyaretleri gerçekleştirdi. Sığınmacılara yönelik yine sert bir dil kullanan Özdağ, “Eğer Yalova’da bize oy verir bizi seçerseniz sığınmacılara 2 tane park göstereceğiz diğer hiçbir parka giremeyecekler” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 16.11.2023 13:27
Haber Güncellenme Tarihi: 16.11.2023 13:27
https://www.yalovahayat.com/

Yerel seçim çalışmaları kapsamında Yalova’ya gelen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, ilk olarak partisinin il başkanlığını ziyaret etti. Burada Zafer Partisi Yalova İl Başkanı Mehmet Güzel’den bilgiler alan Özdağ ardından esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Burada basına açıklamalarda da bulunan Özdağ seçimlere kendi adayları ile gireceklerini ifade etti. Özdağ, “Genel seçimde sarı muhalefet Zafer Partisi oyları bölmesin dedi. Eğer biz aday çıkartmasaydık ilk turda Recep Tayyip Erdoğan seçimi kazanırdı. Zafer Partisi olarak Türk Halkının gerçek menfaatlerini temsil eden, Türk halkına gerçekten dokunan politikaları temsil ettiğimiz, anlattığımız, seçimlerden sonra halkımız tarafından net olarak görüldü. Seçimlerden sonra en hızlı yükselen parti biz olduk. Parti üyesi sayısını da 3 kat arttıran tek parti Zafer Partisi oldu. Zafer Partisi bu seçimde tarihi bir sürpriz yapacak. Türk halkı yıllardır kendisini aldatan muhalefete de bu seçimde ders verecek. Bekleyin ve bizi izleyin.  Biz hiçbir ittifak yapmayacağız. Biz Türk milletinin önüne her yerde olduğu gibi Yalova’da da kendi adaylarımızla çıkacağız. Onlara eğer sokaklarında güvenle yürüyeceğiniz bir ülke olmak istiyorsanız Zafer Partisi’ne oy verin diyeceğiz. “ dedi.

Sert tavrını devam ettirdi

Sığınmacılara yönelik sert ifadeleri ile tanınan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ Yalova’da da aynı sert tavrını sürdürdü. Yalova’da sığınmacılara 2 park vereceklerini ve başka parklara girişlerinin yasaklanacağını da ifade eden Özdağ, “Eğer Yalova’da da Zafer Partisi’nin adayına oy verir ve belediye başkanı seçtirirseniz Yalova Belediyesi kaynaklarından da sığınmacılara bir kuruş para harcanmayacak. Eğer Yalova’da Zafer Partili bir belediye başkanı olursa emin olun bir tane sığınmacı dükkanı kalmayacak hepsini kapatacağım. Eğer Yalova’da bize oy verir bizi seçerseniz sığınmacılara 2 tane park göstereceğiz diğer hiçbir parka giremeyecekler. Yalova önce Yalovalılarındır. Yalova’da her yaştan çocuk istediği gibi bu ilin sokaklarında yürüyebilecek.”