YÜKAM yönetiminden Engin’e iş birliği ziyareti

Yalova Üniversitesi Kadın ve Aile Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (YÜKAM) Müdürü Prof. Dr. Elif Oktay ve yönetimden ÇEKO Bölüm Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ersin Kavi, Yalova Kent Konseyi Başkanı Kenan Engin’i ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 31.01.2025 21:47
Haber Güncellenme Tarihi: 31.01.2025 21:47

Yalova Kent Konseyi Başkanı Kenan Engin misafirlerini makamında ağırlamaya devam ediyor. Yalova Üniversitesi Kadın ve Aile Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (YÜKAM) Müdürü Prof. Dr. Elif Oktay ve yönetimden ÇEKO Bölüm Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ersin Kavi, Yalova Kent Konseyi Başkanı Kenan Engin’i ziyaret etti.

İŞ BİRLİĞİ YAPILABİLECEK PROJELERİ DEĞERLENDİRDİLER

Görüşmede, Yalova’daki toplumsal ve ekonomik gelişime dair konular ele alınırken, ortak çalışmalar ve iş birliği yapılabilecek projeler üzerine değerlendirmelerde bulunuldu. Kenan Engin açıklamasında “Nazik ziyaretleri ve değerli paylaşımları için kendilerine teşekkür ederiz” dedi.