YTSO İl Kadın Girişimcilerden 100. yıl coşkusu

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi'nin yeni yönetimi, cumhuriyetimizin 100. Yılı adına kırmızı giyindi

Haber Giriş Tarihi: 29.10.2023 10:52
Haber Güncellenme Tarihi: 29.10.2023 10:52
https://www.yalovahayat.com/

Geçtiğimiz günlerde yapılan seçim sonucu göreve gelen yeni İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Dilara Altan, Başkan Yardımcıları Zekiye Baran Mutlu ve Nalan Saraçoğlu Yanar, komite üyeleri ile beraber, şanlı Türk bayrağının rengi olan kırmızı renkli kıyafetler giyerek cumhuriyetimizin 100. yılına anlamlı bir vurgu yaptı. Kadınların ticarette çok daha fazla yer alabilmeleri ve girişimcilikte başarılı olabilmeleri adına faaliyet göstereceklerinden bahseden Başkan Dilara Altan ve ekibi, “Kadın girişimciler olarak Yalova’nın kalkınması için çalışacağız. Yalova için en büyük hedefimiz kadınlara destek sağlamaktır.

Bizler TOBB Yalova Kadın Girişimciler Kurulu olarak girişimcilik yapmak isteyen kadınlara elimizden gelen desteği vermek için çalışmaya hazırız, buradayız” dedi.

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası binasında gerçekleştirilen buluşmaya, YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Demiryürek ve YTSO Meclis Başkanı Muhammet Sarıoğlu da katıldı.

YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Demiryürek, İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Dilara Altan ve Kadın Girişimciler Komitesi'ni tek tek tebrik ederek tokalaştı ve başarılar diledi. Günün anlam ve önemine ilişkin hatıra fotoğrafı da çektirildi.   

Murat CAN AYTEMÜR