YTSO’dan Vali Kaya’ya hayırlı olsun ziyareti

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) Başkanı Cemil Demiryürek, YTSO Meclis Başkanı Muhammet Sarıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya’yı makamında ziyaret ederek görevinde başarılar dilediler

Haber Giriş Tarihi: 31.08.2023 08:00
Haber Güncellenme Tarihi: 31.08.2023 08:00
https://www.yalovahayat.com/

Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, göreve başlaması nedeni ile tebrikleri kabul etmeyi sürdürüyor. Bu anlamda YTSO Başkanı Cemil Demiryürek, YTSO Meclis Başkanı Muhammet Sarıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri de Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya’ya hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdiler. Vali Kaya’ya görevinde başarı dileklerini ileten YTSO Başkanı Demiryürek, Yalova ekonomisi, ildeki sanayi ve ticaret çalışmaları ile YTSO’nun çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

İlginizi Çekebilir... YTSO’dan üyelerine yeni fırsat

YTSO’nun il açısından çok önemli bir görev üstlendiğini ifade eden Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya ise, odanın ilde ticaret ve sanayi ile uğraşanları tek çatı altında topladığının altını çizdi. Sanayi ve ticaret çevrelerinin sorunlarının ve taleplerinin ilgili makamlara iletilmesinin önemine de vurgu yapan Vali Kaya, YTSO’nun bu anlamda çok ciddi bir çalışmayı sürdürdüğünü ifade etti. Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya’ya çiçek sunan YTSO Başkanı Cemil Demiryürek ve beraberindekiler bir süre daha istişarelerde bulundular.