YTSO'dan Esenköy çıkarması

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Demiryürek ve beraberindeki heyet, Esenköy Belediye Başkanı Mehmet Temel'i ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 25.09.2024 14:49
Haber Güncellenme Tarihi: 25.09.2024 14:49

YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Demiryürek beraberindeki heyet ile birlikte, Esenköy Belediye Başkanı Mehmet Temel’i ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette, Yalova’nın turistik beldelerinden olan Esenköy’ün yaz döneminin nasıl geçtiği konusunda karşılıklı olarak istişarelerde bulunuldu ve sezon hakkında değerlendirmeler yapıldı.

Ziyaretin devamında ise, bölgedeki ekonomik gelişmeler ve yerel ticaretin desteklenmesine yönelik konular üzerinde duruldu. Ziyaret, karşılıklı fikir alışveriş ve sohbet havasında devam ederken, Demiryürek ve Temel gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Ziyaret toplu hatıra fotoğrafı çekilmesi ile birlikte sona ererken, Başkan Temel Demiryürek’e nazik ziyaretleri adına teşekkür etti, Demiryürek ise Temel’e misafirperverliği ve hoş sohbeti adına teşekkür etti

"Turizmi Desteklemek İçin Ortak Projeler Üreteceğiz"

Yalova’nın turizm potansiyeline dikkat çeken YTSO Başkanı Cemil Demiryürek, Esenköy’deki gelişmeleri yakından takip ettiklerini belirtti. "YTSO olarak, ilimizde turizmin gelişimine katkı sunmak amacıyla çalışmalar yapıyoruz. Esenköy Belediyesi ile koordineli çalışarak, turizm sektöründe yeni projelere imza atmaya hazırız" diyen Demiryürek, oluşturulan Turizm Komisyonu hakkında da bilgiler paylaştı. Ziyaret esnasında, yaz sezonu değerlendirmeleri, bölgedeki ekonomik durum ve yerel ticaretin desteklenmesi gibi konular ele alındı.

Murat Can Aytemur