YTSO’DAN DASK Sigortası Bilgilendirme Toplantısı

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası'nın düzenlediği "DASK sigortası ile ilgili yeni düzenlemeler ve uygulamalarına yönelik bilgilendirme toplantısı" sigorta sektöründen önemli isimleri bir araya getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 11.07.2024 07:35
Haber Güncellenme Tarihi: 11.07.2024 07:35

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) 7. Meslek Komitesi tarafından düzenlenen "DASK sigortası ile ilgili yeni düzenlemeler ve uygulamalarına yönelik bilgilendirme toplantısı", sigorta acenteleri yetkililerini YTSO meclis salonunda bir araya getirdi. Toplantıda, Türk Reasürans A.Ş. Ofis Kanal Yönetimi Kıdemli Müdürü Erdem Akın, Batı Bölge Sorumlusu Cem Saatçi, Batı Bölge Sorumlusu Yardımcısı Oğuz Cindemir ve Bursa Ofis Yetkilisi Şeyma Aygün konuşmacı olarak yer aldı.

Toplantıda ele alınan konular arasında, DASK sigortasıyla ilgili güncel düzenlemeler ve sektörel uygulamalar yer aldı. Katılımcıların yoğun ilgi gösterdiği etkinlik, soru-cevap bölümüyle son buldu. Sektör temsilcileri, katılımcıların merak ettikleri konular hakkında detaylı bilgi vererek, sektördeki bilgi eksikliklerini gidermeyi hedefledi.

Murat Can Aytemur