Yarın okullar tatil mi? 30 Ekim Pazartesi günü okullar tatil edildi mi?

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Tüm Türkiye'de coşku içinde kutlanmaya devam ederken Yalova'da da muhteşem bir şekilde 100. yıla yakışır şekilde etkinlikler devam ediyor. Meydanlar alanlar adeta doldu taştı. Resmi tatil takviminde yer alan 29 Ekim'in sonraki günü olan 30 Ekim günü okullar tatil mi merak konusu olmuş durumda. Peki, Yarın Yalova'da okul var mı Yalova'da okullar tatil edildi mi? Yalova'da yarın ilkokul, ortaokul,liseler tatil mi? İşte tüm detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 29.10.2023 22:52
Haber Güncellenme Tarihi: 29.10.2023 22:52
https://www.yalovahayat.com/

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Tüm Türkiye'de coşku içinde kutlanmaya devam ederken Yalova'da da muhteşem bir şekilde 100. yıla yakışır şekilde etkinlikler devam ediyor. Meydanlar alanlar adeta doldu taştı. Resmi tatil takviminde  yer alan 29 Ekim'in sonraki günü olan 30 Ekim günü okullar tatil mi merak konusu olmuş durumda. Peki, Yarın Yalova'da okul var mı Yalova'da okullar tatil edildi mi? Yalova'da yarın okul öncesi eğitim, ilkokul, ortaokul,liseler tatil mi? 

29 Ekim Cumhuriyet Bayramını tüm ülkede vatandaşlar coşku ve umut içinde kutluyor. Tüm yurtta bayram havası hakim oldu. Halk adeta sokaklara taştıç Bu coşkunun yayıldığı günün ertesi günüde tatil mi değil mi diye tüm yurttaki öğrenciler ve öğretmenlerin merak ettiği konu oldu. 30 Ekim Pazartesi okullar tatil mi, yarın okul var mı yarın okullar tatil mi?

Erdoğan Twitterda duyurdu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 30 Ekim Pazartesi günü okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve liselerin bir gün tatil edildiğini duyurdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer vererek tatili bu şekilde duyurdu; umhuriyet Bayramımızı Cumhuriyetimizin 100. yılına yaraşır bir coşkuyla kutladık. Bu coşkuyu paylaşan milletime teşekkür ediyorum. Bu vesileyle, 30 Ekim Pazartesi okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve liselerimizin 1 günlüğüne tatil edilmesi kararı aldığımızı bildirmek isterim=.