Yalovaspor’un yeni Başkanı “Ali Yavru” oldu

Olağanüstü kongrede seçime giden Yalovaspor Kulübü, yeni başkanını, yönetim kurulu üyelerini ve denetleme kurulu üyelerini belirledi.

Haber Giriş Tarihi: 26.06.2024 11:35
Haber Güncellenme Tarihi: 26.06.2024 11:35
https://www.yalovahayat.com/

Yalovaspor’un olağanüstü kongresinde tek aday olan Ali Yavru, oy çokluğuyla 3 yıllığına başkan seçildi. Süper Amatör Lig'de namağlup şampiyon olan ve BAL Ligi'ne yükselen Yalovaspor, mevcut yönetim tarafından olağanüstü kongreye götürüldü.

Kongre, kulüp binasında gerçekleştirildi ve iş insanı Ali Yavru, yapılan oylama sonucunda Yalovaspor’un yeni kulüp başkanı olarak seçildi. Başkan seçilmesinin ardından bir konuşma yapan Yavru, kendisine destek veren herkese teşekkür ederek, Yalovaspor’un hak ettiği yere gelmesi için yönetim kurulu ile birlikte var gücüyle çalışacağını belirtti.Yalovaspor’un Yalova halkının gönlünde çok özel bir yere sahip olduğunu vurgulayan Yavru, takımın eski görkemli günlerine dönmesi için elinden gelen her şeyi yapacağını ifade etti. Başkan Yavru, "Yalovaspor'un başarısı için tüm enerjimizi harcayacağız ve kulübümüzü hak ettiği konuma getireceğiz" dedi. Yeni başkan ve yönetim kurulunun göreve gelmesiyle, Yalovaspor’da yeni bir dönemin başlaması bekleniyor. Kulüp, Bal Ligi'nde de başarılı olarak, üst liglere yükselmeyi hedefliyor.

3 yıl boyunca Yalovaspor’da görev alacak olan Yönetim Kurulu Asil Üyeleri: Ali Yavru, Ruhi Kaya, Dilan Aygün, Teoman Parıltan ve Timuçin Doğan oldu. Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri: Tolga Kum, İbrahim Tavşan, Murat Mengüverdi,  Ertuğrul Kaya ve Hasan Ocak oldu. Denetleme Kurulu Asil Üyeleri: Yüksel Er, Sinan Çuhadar ve Ramazan Beşli oldu. Denetleme Kurulu Yedek Üyeleri: Ali Üstel, Salih Özyanıkoğlu ve Kaan Çetiner oldu.

Serap Polat