Yalovaspor'da forma giyen İlkan Karaman yürekleri yaktı

2021-2022 sezonunda Semt77 Yalovaspor forması giyen İlkan Karaman geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti

Haber Giriş Tarihi: 09.09.2024 11:22
Haber Güncellenme Tarihi: 09.09.2024 11:22

Bir süre Semt77 Yalovaspor formasını da giyen milli basketbolcu İlkan Karaman Muğla’nın Datça ilçesinde geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. Vefat eden 34 yaşındaki basketbolcu İlkan Karaman için spor camiası başsağlığı mesajları yayımladı.

Türkiye Basketbol Federasyonu, Milli Basketbolcu İlkan Karaman'ın vefat ettiğini resmi internet sitesinden yaptığı açıklamayla duyurdu. Karaman kariyerinde Tofaş, Pınar Karşıyaka, Fenerbahçe, Acıbadem, Beşiktaş, İstanbul BB, Büyükçekmece, Petkim, Semt77 Yalovaspor, Manisa BB ve Çayırova formalarını giydi. Karaman’ın vefatı dolayısıyla Türkiye Basketbol Federasyonu ve Semt77 Yalovaspor da birer taziye mesajı yayımladı.

Türkiye Basketbol Federasyonu mesajında "Milli Takımımızın formasını giymiş oyuncularımızdan İlkan Karaman’ın vefatını derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Türkiye Basketbol Federasyonu olarak merhuma Allah'tan rahmet, kıymetli ailesi, sevenleri ve basketbol camiamıza başsağlığı dileriz” derken Semt77 Yalovaspor da şu mesajı yayınladı; “2021-2022 sezonunda formamızı giyen, milli basketbolcumuz İlkan Karaman'ın vefat haberini derin bir üzüntü içinde öğrenmiş bulunmaktayız. İlkan Karaman'a Allah'tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve basketbol camiasına başsağlığı diliyoruz. Her zaman kalbimizde olacaksın İlkan.”