Yalovaspor: “Birlikte başaracağız’’

Yalovaspor Kulübü, ligin 3.haftasında alınan Darıca galibiyeti sonrasında sosyal mecralar üzerinden bir paylaşımda bulundu ve birlik beraberlik mesajı verdi.

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2024 11:47
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2024 11:47

Yalovaspor Kulübü, ligin 3. haftasında Darıca karşısında elde ettiği 1-0’lık galibiyetin ardından sosyal medya üzerinden taraftarlarına ve camiaya birlik ve beraberlik mesajı verdi.

"Biz bu kurtlar sofrasından çıkarız’’

Kulüp, yaptığı paylaşımda, ‘’Takım ruhunu sahaya yansıtıp mücadele eden, aile olma kavramını tamamlayan adamlar topluluğu takımımızla gurur duyuyoruz. Biz bu kurtlar sofrasından çıkarız yeter ki camiamız kendine gelsin eski ruhu geri getirsin. Birlikte başaracağız’’ ifadelerine yer verdi. Yalovaspor, taraftarlarıyla olan güçlü bağın önemini vurgulayarak, sezonun geri kalanında daha büyük başarılar elde etme hedefinde olduğunu belirtti. Bu galibiyetle moral bulan Yalovaspor, önümüzdeki maçlarda da aynı azim ve kararlılıkla sahada olacaklarını ifade etti. Taraftarlar, kulübün bu pozitif mesajını coşkuyla karşılayarak, bir kez daha takımın yanında olduklarını gösterdi.

Murat Can Aytemur