Yalovaspor Başkanı Ali Yavru, Demiryürek’e forma hediye etti

Geçtiğimiz günlerde tek liste ile gidilen seçimde Yalovaspor Başkanı olarak seçilen Ali Yavru ve yönetimi, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Demiryürek’i makamında ziyaret etti ve forma hediye etti.

Haber Giriş Tarihi: 11.07.2024 06:50
Haber Güncellenme Tarihi: 11.07.2024 06:50

Yalovaspor'un yeni Başkanı Ali Yavru, göreve geldikten sonra bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Son olarak Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cemil Demiryürek'i ziyaret eden Başkan Yavru, ziyaret sırasında, Demiryürek'e özel bir jest yaparak Yalovaspor forması hediye etti. Yalovaspor Başkanı Ali Yavru burada Demiryürek ile yapmış olduğu görüşmede, Yalovaspor'un yeni dönem hedefleri hakkında bilgi verdi ve iş birliği olanakları konusunda fikir alışverişinde bulunarak karşılıklı istişareler gerçekleştirdi.

YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Demiryürek ile Yalovaspor’un yeni sezon planlaması ve projeleri hakkında görüşme gerçekleştiren, Yalovaspor Başkanı Ali Yavru, Başkan Demiryürek’e misafirperverliği ve hoş sohbeti adına teşekkür etti. Ziyaret toplu hatıra fotoğrafı çekilmesi ile son bulurken, Başkan Demiryürek, ‘’Yalovaspor Başkanı Ali Yavru ve Yönetim Kurulu Üyeleri Dilan Aydın ile Timuçin Doğan odamızı ziyaret etti. Yalovaspor’un yeni sezon planlaması ve projeleri hakkında görüşme gerçekleştirdik. Nazik ziyaretleri adına teşekkür ediyorum, kendilerine yeni sezonda başarılar diliyorum’’ ifadelerine yer verdi.

Murat Can Aytemur