Yalovalı muhtarlardan milletvekillerine ziyaret

Yalova Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Kandemir ve yönetim kurulu üyeleri, Ankara’ya giderek TBMM’de Yalova Milletvekillerini ziyaret etti. Muhtarlar, sorunlarını ve taleplerini ileterek yeni yasama yılında başarılar diledi

Haber Giriş Tarihi: 01.12.2023 17:01
Haber Güncellenme Tarihi: 01.12.2023 17:01
https://www.yalovahayat.com/

Yalova Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Kandemir, beraberinde Mehmet Edebali, Melih Boz, Mahmut Çınar ve Mehmet Baş’tan oluşan yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Ankara’ya gitti. Muhtarlar, TBMM’de AK Parti Yalova Milletvekilleri Ahmet Büyükgümüş, Meliha Akyol ile CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan’ı makamlarında ziyaret etti.

Ziyarette muhtarlar, mahallelerinde ve köylerinde yaşanan sorunları ve taleplerini milletvekillerine aktardı. Muhtarlar, yeni yasama yılında milletvekillerine başarılar dilediler.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Yalova Milletvekilleri ise, muhtarların taleplerinin yerine getirilmesi ve sorunlarının ortadan kaldırılması için ellerinden gelen ne varsa yapacaklarını söyledi. Milletvekilleri, muhtarların demokrasinin temel taşı olduğunu ve halkla devlet arasında önemli bir köprü görevi gördüğünü vurguladı.