Yalovalı baba-oğul Şanlıurfa'da silahlı saldırıya uğradı! Genç güreşçinin acı sonu

Yalova'da ikamet eden baba-oğul, Şanlıurfa'nın Bozova ilçesinde yaşanan bir arazi anlaşmazlığı sonucu çıkan silahlı kavgaya karıştı. Olayda 23 yaşındaki Barış Baltacı hayatını kaybederken, babası İzzet Baltacı (56) ise yaralandı

Haber Giriş Tarihi: 19.08.2024 14:11
Haber Güncellenme Tarihi: 19.08.2024 14:11

Olay, iddiaya göre Şanlıurfa'nın Bozova ilçesinde husumetli akraba aileler arasında yaşanan arazi anlaşmazlığının silahlı kavgaya dönüşmesiyle meydana geldi. Kavga sırasında, H.B. isimli şahıs, evin bahçesinde bulunan İzzet Baltacı ve oğlu Barış Baltacı'ya tabancayla ateş açtı.

Silah seslerini duyan çevredeki vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Olay yerine sevk edilen polis ve sağlık ekipleri, yaralanan baba-oğula ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. İzzet Baltacı ve oğlu Barış Baltacı, ambulansla Bozova Mehmet Enver Yıldırım Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak Barış Baltacı, doktorların tüm çabalarına rağmen hayatını kaybetti. Yaralı baba İzzet Baltacı ise Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilerek tedavi altına alındı.

Olayın ardından kaçan H.B.'nin yakalanması için polis ekiplerinin geniş çaplı bir arama çalışması başlattığı öğrenildi.