Yalova Uzmanlar Kolejinden Muhteşem Öğretmenler Günü Kutlaması

"Öğretmenler yeni nesil sizlerin eseri olacaktır" sözünü düstur edinen eğitimin dev lideri Uzmanlar Koleji Kampüsü yöneticileri ve öğretmenleri, o gün çocuklar gibi şendi.

Haber Giriş Tarihi: 27.11.2023 12:56
Haber Güncellenme Tarihi: 27.11.2023 12:56
https://www.yalovahayat.com/

Uzmanlar Koleji Kampüsü 24 Kasım Öğretmenler Günü Yemeğini bu yıl Uzunlar Çiftliği’nde gerçekleştirdi.

Uzmanlar Mutlu Çocuk Akademisi, Uzmanlar Kişisel Gelişim Kursu, Uzmanlar Koleji hazırlık sınıfı öğretmenleri, ilkokul ve ortaokul,  Anadolu ve Fen Lisesi öğretmenleriyle eğitimin dev liderleri Uzmanlar Koleji Kurucu Müdürleri 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde muhteşem bir gün geçirdi.

Öğretmenler Günü sabah 08.00’da ana bina lobisindeki karşılamayla başladı ve kurucu müdürler öğretmenlerine çiçeklerini sundular. Canlı müzik eşliğinde hatıra fotoğrafı çekildiler. Ardından gün içerisinde Uzmanlar Koleji yöneticileri tüm kampüslerine ziyarette bulunarak, Öğretmenler Günü hediyelerini takdim ettiler.

Aynı gün akşamında ise 19.00’da başlayan Öğretmenler Günü yemeği Uzmanlar Koleji Kurucu Müdürü Sayın Oğuz Gül'ün konuşması ve tüm öğretmenlere teşekkür etmesiyle başladı. Kurucu Gül ''Ne kadar büyük bir aile olduğumuzu bir kez daha gördüm, iyi ki aramızdasınız, öğretmenler gününüzü kutluyorum. 24 Kasım Öğretmenler Gününü geride bırakırken, tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyoruz'' diyerek sözlerini sonlandırdı.

Uzmanlar Koleji öğretmenler halk dansları ekibi, öğretmenler korosu ve öğretmenler sinevizyon sürprizi, en heyecanlı bölüm olan hediye çekilişi ile devam etti.

Tüm yörelerin oynandığı gecede Uzmanlar Koleji öğretmenleri, Türkiye'nin her bölgesine ayak bastı.

Öğretmenlerin canlı performanslarıyla ve zeybek gösterisiyle renklenen kutlama Uzmanlar Koleji kurucularının  “Öğretmenler Günü” pastasını kesmesiyle son buldu.

Öğretmenler Günü gecesi müzik eşliğinde büyük bir coşkuyla tamamlanırken Uzmanlar Koleji yöneticilerinin öğretmenlerine verdikleri değer takdir topladı.

M. Tunç Tanrıverdi