Yalova Ticaret Odası’ndan Ankara Ziyareti

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) heyeti, TBMM’yi ziyaret ederek AK Parti ve CHP Yalova Milletvekilleri ile görüştü. Heyet, meslek komitelerinden gelen talep ve sorunları iletti.

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2023 12:39
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2023 12:39
https://www.yalovahayat.com/

YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Demiryürek, Meclis Başkanı Muhammet Sarıoğlu, Başkan Yardımcısı Sercan Şık, Meclis Başkan Yardımcısı Abdurrahman Tutuğ, Yönetim Kurulu Üyeleri Kenan Engin, Ertuğrul Evci, Tamer Yazıcı, Ünal Yıldız ile Genel Sekreter Taner Eriş’ten oluşan heyet, Ankara’ya giderek TBMM’yi ziyaret etti.

Vekillerle Görüştüler

Heyet, AK Parti Yalova Milletvekilleri Ahmet Büyükgümüş ve Meliha Akyol ile CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan’ı TBMM’deki makamlarında ziyaret ederek meslek komitelerinden gelen sorun ve talepleri aktardı. Heyet, özel eğitim kurumlarının, inşaat sektörünün, hizmet sektöründe bulunan servis işletmeleri ve hazır yemek firmalarının sorun ve çözüm önerileri, süs bitkileri sektörünün KDV oranlarına ilişkin talepleri ile sanayi sektörünün ihtisas vergi dairesi oluşturulması taleplerini milletvekillerine iletti.Milletvekilleri de heyeti dinleyerek kendilerine iletilen sorunlara duyarlı olduklarını ve gerekli çalışmaları yapacaklarını söylediler.

Ziyaretler sonrası bir açıklama yapan YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Demiryürek, “Ankara’da Meslek Komitelerimizin sorun ve taleplerini milletvekillerimize ilettik. Bizlere gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyoruz. İlimizde sanayicimizin ve iş adamlarımızın dolayısıyla da ilimiz ekonomisinin gelişmesi için çalışmaya devam edeceğiz” dedi. YTSO Meclis Başkanı Muhammet Sarıoğlu da “Meslek komitelerimizden gelen talep ve sorunları milletvekillerimize aktardık. Bizlere destek veren milletvekillerimize teşekkür ediyoruz. Bu sorunlarının çözümü için birlikte hareket edeceğiz” diye konuştu. YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Demiryürek ve YTSO Meclis Başkanı Muhammet Sarıoğlu, ziyaretlerin anısına milletvekillerine hediye takdim ettiler.