Yalova Subaşı’nda Cumhuriyet Bayramı kutlandı

Subaşı Belediyesi, cumhuriyetin 100. yılı dolayısıyla bir dizi etkinlik düzenledi. Çocuklar için oyunlar, kadınlar korosu, Grup Karamürsel konseri ve havai fişek gösterisiyle Subaşı halkı Cumhuriyet Bayramı’nı coşkuyla kutladı

Haber Giriş Tarihi: 30.10.2023 12:41
Haber Güncellenme Tarihi: 30.10.2023 12:41
https://www.yalovahayat.com/

Subaşı beldesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı programı sabah okullarda yapılan törenlerle başladı. Merkez Mahallesi oyun parkında çocuklar için birbirinden farklı oyunlar hazırlandı.

Hem çocuklar hem de aileler neşe dolu anlar yaşadı. Akşam ise Hacı Ali Saruhan Konferans Salonu’nda Subaşı Çağdaş Kadınlar Korosu ve Grup Karamürsel konserleri gerçekleştirildi. Subaşı Çağdaş Kadınlar Korosu, dönem şarkılarını seslendirerek dinleyicileri geçmişe götürdü. Grup Karamürsel ise cumhuriyet marşları ve türküleriyle salondakileri coşturdu.

Etkinlikte konuşan Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay, “Bugün milletçe, cumhuriyetimizin 100. yıl dönümünü büyük bir kıvanç ve heyecanla kutlamanın onurunu yaşıyoruz. Bu akşam Subaşı Çağdaş Kadınlar Korosu ve Grup Karamürsel’in birbirinden güzel şarkılarını kıymetli hemşehrilerimizle coşkuyla söyledik.

Cumhuriyetimizin 100. yılını coşkuyla kutladık. Gururla, onurla nice yüzyıllara” dedi.

Programın sonunda, bestelenen 100. yıl marşları eşliğinde havai fişek gösterisi yapıldı. Gökyüzünü aydınlatan renkli görüntüler, vatandaşların beğenisini topladı.