Yalova Sosyete Pazarı kış sezonuna hazırlanıyor... Yalova Sosyete pazarında fiyatlar nasıl? Yalova sosyete pazarında kışlıklar ne kadar?

Her Pazartesi Yalova’nın Çiftlikköy ilçesinde faaliyet gösteren Sosyete Pazarı, tezgahlardaki çeşit çeşit ürünleriyle vatandaşların ihtiyacını karşılamaya devam ediyor. Sosyete Pazarı esnafı, yaz mevsiminin sona ermesiyle birlikte kalabalığın azaldığına dikkat çekti.

Haber Giriş Tarihi: 02.10.2023 17:10
Haber Güncellenme Tarihi: 02.10.2023 17:10
https://www.yalovahayat.com/

Yalova’nın Çiftlikköy ilçesinde her pazartesi günü kurulan Sosyete Pazarı, giysi, ayakkabı, terlik, takı, saat, gözlük, parfüm, iç çamaşırı, halı, perde, elektronik aletler gibi birçok ürünü tezgahlarında satışa sunarak vatandaşların ilgisini çekmeye devam ediyor.

“Her şeyi düşünmek zorundayız”

Pazarda yıllar boyunca tezgah açtığını dile getiren bir esnaf, yalovahayat.com’a yaptığı açıklamada, “Yaz mevsimi sona erdi. Sezonun bitmesiyle birlikte şu an hareketlilik Haziran, Temmuz ayındaki gibi değil bir azalma görüldü. Yazlıkçıların ve turistlerin azalması da hareketliliği etkiledi. Yalova halkı her zamanki gibi tezgahlarımıza yöneliyor ama bu kış nasıl bir sezon geçireceğiz bilmiyorum. Özellikle eşofman takımları eskiye göre daha pahalı fakat biz olabildiğince müşteriye kolaylık sağlamak adına fiyatlar konusunda esneklik sağlamaya çalışıyoruz. Biz esnaflar olarak yeteri kadar satış sağlayamazsak nasıl geçiniriz o yüzden her şeyi düşünmek zorundayız” diye konuştu.

Sosyete Pazarı, hem yerel halkın dikkatini çekmeye devam ederken hem de yaz mevsiminin sona ermesiyle birlikte kış sezonu için hazırlıklarını sürdürüyor. Vatandaşlar alım gücüne göre uygun ürünleri almaya çalışırken esnaf ise bu zorlu ekonomik dönemde geçimini sağlamaya çalışıyor. Çiftlikköy ilçesinde her pazartesi düzenlenen Sosyete Pazarı’nın kış sezonunu nasıl geçireceği merak konusu oldu.

M. Tunç Tanrıverdi