Yalova Seyrantepe Mahallesi’ne hizmet yağdı... Yalova Belediyesi'nden aralıksız çalışmalar

Yalova Belediyesi, Seyrantepe Mahallesi’nde birçok yatırım ve hizmet gerçekleştirdi. Mahallede asfalt, kanalizasyon, park, temizlik, trafik, doğalgaz, kurban pazarı, evde bakım ve kuaför gibi alanlarda çalışmalar yapıldı

Haber Giriş Tarihi: 18.09.2023 01:18
Haber Güncellenme Tarihi: 18.09.2023 01:18
https://www.yalovahayat.com/

Yalova Belediyesi mahallelere hizmet götürmeyi sürdürüyor. Bu çalışmalardan Yalova'nın en genç mahallesi olan Seyrantepe Mahallesi de nasibini alıyor. Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, yaptığı açıklamada, Seyrantepe Mahallesi’ne 2 bin 500 ton sıcak asfalt döküldüğünü belirtti. Tutuk, “Mahallemizin ulaşımını daha rahat ve güvenli hale getirmek için asfalt çalışması yaptık. Ayrıca 60 metre kanalizasyon hattı çektik. Altyapı sorunlarını çözdük” dedi.

Ayrıca mahalledeki Mevlana İlkokulu önündeki çocuk parkının da yenilenerek modernize edildiğini de söyleyenTutuk, “Parkımızda çocuklarımızın keyifle vakit geçirebilecekleri oyun grupları ve spor aletleri yerleştirdik. Parkımızın çevresini de yeşillendirerek daha estetik bir görünüm kazandırdık” diye konuştu. Mahalledeki sokak ve caddelerin düzenli olarak temizlendiğini ifade eden Tutuk, mahallede güvenli ulaşımı sağlamak adına trafik çizgilerinin de yenilendiğini kaydetti. Tutuk, “Mahallemize doğalgaz da getirdik.

Doğalgaz sayesinde hem vatandaşlarımızın konforu artacak hem de çevre kirliliği azalacak” dedi. Mahallede gerek yaşlılar ve gerekse ihtiyaç sahiplerine yönelik ziyaretler, evde bakım, evde temizlik çalışmalarının da gerçekleştirildiğini aktaran Tutuk,

“Yaşlılarımızın ve ihtiyaç sahiplerimizin hayatlarını kolaylaştırmak için belediyemizin sosyal hizmetler birimi tarafından ziyaretler düzenliyoruz. Evde bakım ve temizlik hizmetlerinin yanında evde kuaför hizmeti de sağlıyoruz. Bu hizmetlerden yararlanmak isteyen vatandaşlarımız belediyemize başvurabilir” dedi. Tutuk, Yalova’da merkez mahallelere verilen her hizmeti tüm mahallelere ayrım yapmadan sağladıklarını vurgulayarak, “Seyrantepe Mahallesi’nin de sorunlarını ortadan kaldırmak ve taleplerini yerine getirerek en iyi hizmeti sunmak adına durmaksızın çalıştık. Mahalleli ile sürekli iletişim halinde olduk. Kazandırılan hizmetler mahallemize hayırlı olsun” diye konuştu.