Yalova polisinden kumar baskını

Yalova Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, il genelinde yaptıkları denetimlerde kumar oynatıldığı tespit edilen 2 işletmeye baskın düzenledi. Baskınlarda, kumar oynatma suçundan işletme sahiplerine adli işlem yapılırken, kumar oynayan 8 kişiye ise idari para cezası uygulandı

Haber Giriş Tarihi: 08.02.2024 12:36
Haber Güncellenme Tarihi: 08.02.2024 12:36

Yalova Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, 28 Ocak 2024 ile 4 Şubat 2024 tarihleri arasında il genelinde yapılan denetimlerde, kumar oynatıldığı belirlenen 2 işletmeye operasyon gerçekleştirildi. Operasyonlarda, kumar oynatma suçundan işletme sahipleri gözaltına alındı. Kumar sırasında kullanılan 16 bin 100 TL paraya ise el konuldu. Kumar oynayan 8 kişiye toplam 51 bin 400 TL idari para cezası kesildi. Kumar oynatılan işletmeler, geçici süreyle kapatılırken kumar oynatma suçundan gözaltına alınan işletme sahipleri ise emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Yalova Emniyet Müdürlüğü, kumar oynatma ve oynama suçlarına karşı denetimlerin aralıksız devam edeceğini, bu tür suçlara karışanlara karşı yasal işlem yapılacağını duyurdu. Yalova Emniyet Müdürlüğü, vatandaşların bu tür suçlara karşı duyarlı olmalarını ve ihbarlarda bulunmalarını istedi.

Murat Can Aytemur