Yalova'nın ekonomik ve ticari hayatında karşılaşılan sorunlar görüşüldü

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Demiryürek ve beraberindekiler, Yalova İl Emniyet Müdürü Salih Gözüm’ü makamında ziyaret etti, Yalova’nın ekonomik alanında, firmaların karşılaştığı sorunlar üzerine görüşme gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 13.06.2024 11:09
Haber Güncellenme Tarihi: 13.06.2024 11:09

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Demiryürek YTSO 01.Komite Başkanı Gökan Doğan ve oda üyesi gıda toptancıları ile birlikte, Yalova İl Emniyet Müdürü Salih Gözüm’ü makamında ziyaret etti. Ziyaret, Yalova'nın ekonomik ve ticari hayatının daha da güçlenmesi adına atılacak adımları ele almak amacıyla gerçekleştirildi. Burada gerçekleşen görüşmede, Yalova'nın ekonomik ve ticari hayatında önemli bir yer tutan toptan gıda dağıtımı yapan firmaların karşılaştığı zorluklar ve çeşitli sorunlar Emniyet Müdürü Gözüm’e iletildi.

YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Demiryürek, YTSO 01.Komite Başkanı Gökan Doğan ve toptan gıda sektöründen oda üyeleri ile birlikte gerçekleştirilen bu görüşmenin devamında ise, sektördeki sorunlar üzerine Emniyet Müdürü Gözüm ile karşılıklı istişarelerde bulunuldu ve yapılabilecekler adına fikir alışverişleri gerçekleştirildi, çözüm önerileri tartışıldı.

Yalova'nın ekonomik ve ticari hayatının daha da güçlenmesi için atılacak adımların ele alındığı bu toplantı, yerel işletmelerin ve sektör temsilcilerinin sorunlarının doğrudan paylaşılması ve çözüm odaklı yaklaşımların benimsenmesi, şehrin ekonomik dinamiklerinin daha sağlıklı bir şekilde işlemesine katkı sağlayacak olarak görüldü.

Murat Can Aytemur