Yalova Minibüsçüler Odası Başkanı Baş, TŞOF Olağanüstü Genel Kurulu'na katıldı

Ankara’da düzenlenen Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu'nun (TŞOF) Olağanüstü Genel Kurulu'na Yalova Minibüsçüler Odası Başkanı Erhan Baş ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı

Haber Giriş Tarihi: 09.07.2024 05:46
Haber Güncellenme Tarihi: 09.07.2024 05:46

Türkiye’nin 81 ilinden gelen Şoför ve Otomobilciler Odası esnafının yer aldığı genel kurul, ATO Congresium’da gerçekleştirildi. İki listenin yarıştığı seçimlerde, Başkan Adayı Mehmet Yiğiner 4 bin 227 oy kullanan delegenin 2 bin 421'ini alarak Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Başkanı seçildi.

Yalova Minibüsçüler Odası Başkanı Erhan Baş ve yönetim kurulu üyeleri, genel kurula katıldılar. Seçim sonrasında Mehmet Yiğiner’i tebrik eden ilk isimlerden biri Baş oldu. Kongrede çıkan sonuçtan duyduğu memnuniyeti dile getiren Baş, “Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Olağanüstü Genel Kurul seçimini kazanan değerli Başkanımız Mehmet Yiğiner'i Yalova Minibüsçüler ve Esnaf Odası olarak tebrik ederiz. Şahsım adına sizinle aynı yolda yürümekten gurur duyacağım. Hep birlikte daha nice başarılara imza atacağız” dedi.