Yalova Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe: Gençlerin bilim ve uzaya olan ilgisini artırmayı önemsiyoruz

Zehra Ekşinozlugil Kız Anadolu İmam Hatip Ortaokulu ve Lisesi'nde düzenlenen Uzay Haftası etkinliğine katılan Yalova Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, “Gençlerin bilim ve uzaya olan ilgisini artırmayı önemsiyoruz” dedi

Haber Giriş Tarihi: 14.10.2024 16:25
Haber Güncellenme Tarihi: 14.10.2024 16:25

Yalova Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, Zehra Ekşinozlugil Kız Anadolu İmam Hatip Ortaokulu ve Lisesi'nde düzenlenen Uzay Haftası etkinliğine katıldı. Eğitimdeki yenilikçi yaklaşımların ve öğrencilerin bilimsel projelere ilgisinin önemine dikkat çeken Akmeşe, stantları gezerek öğrencilerin hazırladığı çalışmaları inceledi.

Uzay Haftası heyecanı

Okulun Uzay Haftası kapsamında düzenlediği etkinliklerde, öğrencilerin hazırladıkları projeler ve stantlar büyük ilgi gördü. Akmeşe, öğrencilerle sohbet ederek uzay ve teknoloji alanındaki projelerini dinledi. Gençlerin bilim, teknoloji ve uzay alanındaki ilgilerinin artmasını desteklediklerini vurgulayan Akmeşe, “Bu tür projeler, geleceğin bilim insanlarını yetiştirmek için çok önemli. Biz de Milli Eğitim olarak bu projelere her zaman destek veriyoruz” dedi.

"Gençlerin bilime olan ilgisini artırmak önemli"

Öğrencilerle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Akmeşe, okulun yenilikçi eğitim anlayışını takdir ederek, "Gençlerimizin bilim ve uzay alanlarına ilgilerini artırmak bizim için çok değerli. Onların bu ilgisini desteklemek ve geleceğe dair hedeflerine katkı sağlamak için tüm çalışmaların yanındayız” şeklinde konuştu.

Etkinlik sonunda öğrencilerle öğle yemeğinde bir araya gelen Akmeşe, öğretmen ve yönetici kadrosuna da teşekkür etti.