Yalova Makine OSB ve Jandarma arasında güvenlik iş birliği görüşüldü

Yalova Makine İhtisas OSB Yönetim Kurulu Başkanı Direnç Özdemir, Yalova İl Jandarma Komutanlığı'na atanan J.Alb. Ercan Altın'ı ziyaret etti. Ziyarette, OSB içerisine kurulacak jandarma karakolu ve güvenlik konuları ele alındı

Haber Giriş Tarihi: 02.10.2024 15:40
Haber Güncellenme Tarihi: 02.10.2024 15:40

Yalova Makine İhtisas OSB Yönetim Kurulu Başkanı Direnç Özdemir, Yalova İl Jandarma Komutanlığı'na yeni atanan Jandarma Albay Ercan Altın'ı makamında ziyaret ederek görevinde başarılar diledi. Ziyaret sırasında OSB'nin çalışmaları hakkında detaylı bilgiler veren Özdemir, bölgenin tam kapasiteye ulaşmasıyla 25 bin kişilik istihdam sağlanacağını belirtti. Bölgede güvenliğin daha da önem kazanacağına vurgu yapan Özdemir, OSB'ye kurulacak Jandarma Karakolu hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Başkan Direnç Özdemir, yaptığı açıklamada, "Yalova Makine İhtisas OSB'nin güvenliğini sağlamak, burada çalışacak on binlerce kişinin huzur ve güven içinde faaliyet göstermesi için iş birliğimiz büyük önem taşıyor. Jandarma Karakolunun OSB içine kurulmasıyla güvenlik konusunda daha da sağlam bir yapı oluşturulacak" dedi.

Ziyaretten memnuniyetini dile getiren İl Jandarma Komutanı J.Alb. Ercan Altın ise, Yalova OSB ile güvenlik konularında koordineli bir çalışma yürüteceklerini ifade etti.