Yalova Makine OSB’nin modern kapısı ve yolları tamamlanıyor

Yalova Makine İhtisas OSB Yönetim Kurulu Başkanı Direnç Özdemir, OSB’nin girişine yapılacak modern kapının görsellerini sosyal medyada paylaştı. Özdemir, kapının ve OSB içindeki yol yapım çalışmalarının kısa sürede bitirileceğini duyurdu

Haber Giriş Tarihi: 09.01.2024 11:30
Haber Güncellenme Tarihi: 09.01.2024 11:30
https://www.yalovahayat.com/

Yalova Makine İhtisas OSB Yönetim Kurulu Başkanı Direnç Özdemir, OSB’nin girişinde oluşturulacak modern kapının görsellerini kamuoyu ile paylaştı. Üzerinde OSB’nin adının da yazılı olacağı görselleri sosyal medya hesabında yayımlayan Başkan Özdemir, “OSB’mize yakışır bir kapı yapmak için çalışıyoruz.

Kısa süre içerisinde kapımız tamamlanarak OSB girişinde yerini alacak” dedi. Özdemir, diğer yandan OSB içerisindeki yol yapım çalışmalarının da hız kesmeden devam ettiğini bildirdi. Kar yağışı başlayana kadar yol yapım çalışmalarını aralıksız sürdüreceklerini dile getiren Özdemir, Yalova Makine OSB’ye yakışan yollar inşa ettiklerini de dile getirdi.

Yalova Makine OSB’nin Türkiye’nin makine sektörüne büyük katkı sağlayacağını ve OSB’nin fiziki altyapısının da bu sektöre uygun olarak tasarlandığını belirten Özdemir, OSB’nin modern kapısı ve yollarının, OSB’nin kalitesini ve prestijini yansıtacağını söyledi.