Yalova Kirazlı Sanayi Sitesi’ne ATM müjdesi

Kirazlı Sanayi Sitesi esnaflarının bir süredir talep ettiği banka ATM’si nihayet sitede belirlenen bir noktaya yerleştirildi

Haber Giriş Tarihi: 06.11.2023 15:18
Haber Güncellenme Tarihi: 06.11.2023 15:18
https://www.yalovahayat.com/

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, Yalova Esnaf ve Sanatkarları Odası Başkanı Necati Erbul’un talebini yerine getirerek Kirazlı Sanayi Sitesi’ne bir banka ATM’si yerleştirilmesini sağladı. Bu sayede sanayi sitesi esnafı ve vatandaşlar büyük bir kolaylık elde etti.Seçim vaatlerinden birisinin daha gerçekleşmesini mutluluğunu yaşadığını ifade eden Erbul, “Esnafımız için verdiğimiz sözleri bir bir yerine getiriyoruz. Yaptığımız girişimler neticesinde Kirazlı Sanayisi için elzem olan banka ATM ihtiyacı karşılanıyor” dedi.

Erbul, Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk’a teşekkür ederek, “Kıymetli genç başkanımız, göreve geldiğinden beri her dakika esnafın yanında olmasıyla takdir toplayan bir kişilik. Kendisinin desteği ve girişimleri ile Vakıfbank ortak ATM’nin yeni yerine yerleştirilmesini sağladık. Esnafımız için yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır” diye konuştu.

Kirazlı Sanayi Sitesi esnafı da ATM’nin yerleştirilmesinden memnun olduklarını belirterek, Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk ve Yalova Esnaf ve Sanatkarları Odası Başkanı Necati Erbul’a teşekkür etti.