Yalova Kent Lokantası yarın açılıyor

Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, seçim vaatlerini yerine getirmeye hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda gerçekleştirdiği çalışmalarda son olarak Kent Lokantası açılacağını belirten Başkan Gürel, yapmış olduğu paylaşımda ilk şubenin hazır olduğunu duyurdu. Açılış yarın gerçekleşecek.

Haber Giriş Tarihi: 19.10.2024 09:04
Haber Güncellenme Tarihi: 19.10.2024 09:04

Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, seçim vaatlerini yerine getirme yolunda önemli bir adım daha attı. Geçtiğimiz günlerde Çiçek Kafe ve hemen ardından Halk Ekmek’i duyuran Başkan Gürel, bu sefer de şehrin sosyal yaşamına katkı sağlamak ve vatandaşların uygun fiyata sağlıklı yemek yiyebilmesi amacıyla hayata geçirilen Kent Lokantası’nın ilk şubesinin açılış öncesi hazırlıklarının tamamlandığını duyurdu. Başkan Gürel, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, Yalovalılara seslendi ve şu ifadelere yer verdi, ‘’Günaydın, bugüne de güzel bir haberle başlamak istiyorum. Yalova Kent Lokantamızın ilk şubesi Gazi Paşa Caddesi (Engelsiz Kafe yanı) hazır. Sosyal belediyecilikte söz verdiğimiz gibi tüm projelerimizi Yalova için birer birer hayata geçiriyoruz.’’

Sosyal belediyeciliğin güzel bir örneği olarak görülen bu uygulama, vatandaşlar tarafından sosyal mecralar üzerinden de büyük beğeni topladı.

"Mehmet Başkan söz verdiyse yapar"

Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel’in paylaşımına gelen yorumlarda vatandaşlar, ‘’Hayırlı olsun başarılar dilerim başkanım, Hayırlı olsun Yalovamıza, Her şey daha güzel olacak tebrikler, Günaydın Başkanım Maşallah verdiğimiz sözleri daha 6. ayda hayata geçiriyoruz. Mehmet başkan söz verdiyse yapar, Teşekkürler başkanım ihtiyaç sahipleri için güzel oldu, Güzel şeyler olmaya başladı, harika, sosyal belediyeciliğin güzel bir örneği. Umarım örnekler çoğalır’’ gibi ifadelerle projeye destek verdiler.

Açılış programı

Yalovalıların heyecanla beklediği Kent Lokantası açılışı; 19 Ekim 2024 Cumartesi günü, saat 14.30’da Rüstempaşa Mahallesi Gazipaşa Caddesi No:23’te gerçekleştirilecek (Engelsiz Kafe yanı). Kent Lokantası açılışının ardından bir dizi açılış daha düzenlenecek. Halk Ekmek saat 15.00’da Cengiz Koçal Caddesi Mahaçkale Parkı’nda (Çınarlı Park) açılacak, Ücretsiz Ulaşım saat 15.30’da 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda açılacak. Son olarak Çiçek Kafe’nin açılışı ise saat 16.00’da 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilecek. 

Murat Can Aytemur