Yalova Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi Kubilay Özer: “Benden bu seferlik bu kadar!”

Yalova Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi Kubilay Özer, sosyal medya hesabı üzerinde açıklama yaparak görevini bıraktığını duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 27.06.2024 12:00
Haber Güncellenme Tarihi: 27.06.2024 12:00
https://www.yalovahayat.com/

Yalova Kent Konseyinin 24 Aralık 2021 Cuma günü gerçekleştirdiği olağan kongresinde Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyeliğine seçilen Kubilay Özer, geçtiğimiz yıl düzenlenen Dirençli Kentler Çalıştayının Proje Koordinatörlüğü görevini üstlenerek adından söz ettirdi. Kentin ilk edebiyat dergisi olan Kabuk Dergisini yayım hayatına kazandırarak, Yalova’nın gelişimine elinden geldiğince katkı sağlayan Kubilay Özer, Yürütme Kurulu Üyeliği görevinden ayrıldığını açıkladı.

“Sizinle yol almak harikaydı”

Yalova Kent Konseyi Yürütme Kuruluna kendisini seçen genel kurul üyelerine veda zamanı geldiğini belirten Özer, “Geçen süre içerisinde birbirinden değerli isimlerle tanıştım ve dostluğumuz oldu. Engelli Meclisinin kurulma aşamasını en iyi şekilde yöneten ve ilk defa Engelli Meclisini kuran Yürütme Kurulu Üyesi olan Volkan Yılmaz abim, bu kente birbirinden değerli işler kazandıran ve kısa zamanda bütün gençlere dokunan Gençlik Meclisi Başkanımız Fatih Ayaz kardeşim, Engelli Meclisi Başkanı Hüseyin Özdemir, Ebrar Atak ve yürütme kuruluna aday olmama vesile olan Kent Konseyi Genel Sekreteri Erkan Çetintaş’a ayrı ayrı teşekkürlerimi ve saygılarımı sunuyorum. Sizi tanımak ve sizinle yol almak harikaydı.” dedi.

“Herkese yol açmak ve desteklemek gerekir”

İki buçuk yıllık görev süresi boyunca Kent Konseyi ile Yalova’ya kazandırdıkları projeler hakkında bilgi veren Kubilay Özer, “Her zaman olduğu gibi burada da birçok kişinin gönlünü kazandığımız gibi bazı kişilerinde gönlünü kırdık ve üzdük. Bilmeden ve istemeden yaptıklarımdan dolayı özür dilerim. İki buçuk seneye kendi adıma: Kent Konseyi bünyesindeki geçmiş hafızayı geri getirmek adına kurumsal dosyalama ve arşiv, yeni döneme uygun kurumsal üyelik formları, sosyal medyanın daha etkin kullanımı ve bazı hesapların yeniden canlandırılması, internet sitesinin hayata kazandırılarak etkin hale gelmesi, Gençlik Meclisinin kurulması, Dirençli Kentler Çalıştayı ve Su Çalıştayını sığdırdım. Kimisine göre basit gelen bu liste, maddi olarak yetersizliklerle yapıldığını da ayrıca belirtmek isterim. Gerçekleşen işlerde maddi ve manevi olarak destekleyen, teşekkür edilmesi gereken en büyük isim ise İl Genel Meclis Başkanı Sayın Hasan Soygüzel’dir. Mevcut koltuklarda fazla durmanın bir anlamı olduğuna inanmayanlardanım. Bir dönem yeterli. Herkese yol açmak ve desteklemek gerekir. Benden bu seferlik bu kadar!” açıklamasında bulundu.

Serap Polat